E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΘΡΙΛΕΡ με τον Αντώνη Κανάκη! Τίτλοι τέλους για τους «Ράδιο Αρβύλα»;

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

 
Κάθε χρόνο το ίδιο σενάριο. Όσο θυμάμαι από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μόλις έκλεινε η σεζόν ή πολλές φορές και κάπου στη μέση, είχαμε ένα -από μικρό έως τεράστιο- θέμα με τον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα».

Της Μαρίας Μεταξητινού
Πάντα έχουν τις αντιρρήσεις τους, πάντα δεν προλαβαίνουν και πάντα μετά από μερικά σετ στην παραλία με τον Γιάννη Λάτσιο, αποφασίζουν να συνεχίσουν την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Στην πρώτη κρίση που ξέσπασε, οι «διαπραγματεύσεις» μεταξύ ΑΝΤ1 και Κανάκη είχαν ως αποτέλεσμα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από καθημερινή να μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς η ομάδα είχε πολλές υποχρεώσεις και δεν προλάβαιναν να προετοιμάσουν την εκπομπή σε καθημερινή βάση. Επίσης, αυτό που πέτυχαν ήταν να αρχίζει σχεδόν τελευταία και να ολοκληρώνεται σχεδόν πρώτη στη σεζόν.

Στη δεύτερη κρίση (σε μια μάλλον από όλες), η εκπομπή έγινε δύο φορές την εβδομάδα και το σχολικό ωράριο φυσικά τηρήθηκε κατά γράμμα. Τώρα, ο πονοκέφαλος του Λάτσιου επανέρχεται και τα πράγματα από όσο φαίνεται είναι πολύ πιο σοβαρά και δεν πρόκειται για ένα ακόμη καπρίτσιο, εκούσιο μεν αλλά καπρίτσιο, που δηλώνει το γενικό «χύμα» της υπόθεσης «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα, επειδή είναι η περίοδος των συμβολαίων, ήδη ο Θέμος Αναστασιάδης έχει κλείσει, η αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει του χρόνου εκπομπή είναι μεγάλη και ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη δήλωση του ίδιου του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars» ξεκαθάρισε: «Υπάρχει κάτι που θέλω περισσότερο και από το Ράδιο Αρβύλα!» 
Τα σχέδια του Αντώνη

Σίγουρα ο Γιάννης Λάτσιος, αφού έχει φιλική σχέση μαζί του, θα γνωρίζει ότι ο Αντώνης Κανάκης θέλει να στραφεί προς τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα να σκηνοθετήσει μια ταινία. Αυτό που μάλλον πληροφορήθηκε πρόσφατα είναι ότι η πρόθεσή του είναι να αφήσει την εκπομπή προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ταινία, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει σκοπό να αρχίσει μέσα στο 2014. Όπως είπε στον Γιώργο Σατσίδη και από εκεί φαίνεται το πρόβλημα: «Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο δε θα το άφηνα για πάντα αλλά η ταινία είναι κάτι που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον. Έχω γράψει ένα σενάριο, είναι ένα παράξενο ανθρώπινο σενάριο. Ίσως αρχίσω την ταινία του χρόνου».

Και επειδή ξέρει ο Αντώνης Κανάκης ότι θα δεχτεί στενό μαρκάρισμα και πάλι από τον Γιάννη Λάτσιο, έσπευσε να τοποθετηθεί και πάνω σ' αυτό: «Στον κύριο Λάτσιο θα υποσχεθούμε Ράδιο Αρβύλα και μετά θάνατον προκειμένου να πάρουμε ένα χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία!».
Πέρα όμως από τη φιλική σχέση με το διευθυντή προγράμματος, η εκπομπή είναι ένα εμπορικό προϊόν αρκετά προσοδοφόρο στον ΑΝΤ1, καθώς σημειώνει αρκετά υψηλή τηλεθέαση.
Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν φέτος την εκπομπή, κατά μέσο όρο, άγγιξαν σχεδόν το 1.000.000, ενώ έστω και για ένα λεπτό την παρακολούθησαν 2.123.437 τηλεθεατές και έκλεισε με μερίδιο τηλεθέασης 32,8% στο κοινό 15-44.


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. αλλανταλλα της παρασκευης το γαλα για τον μπουτσο καβαλα......ο,τι ναναι, αρκει να πιασετε κοσμο μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger