E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κεφαλογιάννης σε εργαζόμενους της ΕΡΑ: Να είστε ταπεινοί όταν μου μιλάτε (VIDEO)

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013


"Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε", είπε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΑ στην Τρίπολη, και εξήγγειλε ότι η νέα ΕΡΤ θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα με 700 εργαζόμενους και ο ραδιοσταθμός της με 300.

Την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

"Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε", είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Αυγή, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ και πρόσθεσε: "Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια".

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο Μανώλης Κεφαλλογιάνης υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι "το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων". 

Επίσης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε: "Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ". Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC λέγοντας πως "και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο".

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ είπε επίσης: "Τα συνδικαλιστικά σας όργανα δεν ήθελαν τις αλλαγές" και πρόσθεσε: "Με 1,5 εκατ. ανέργους κανείς δεν χαίρεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν το παλιό καθεστώς και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους".

Όπως φαίνεται και στο video του kalimera-arkadia.gr έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα μύριζε από νωρίς...  μπαρούτι για την απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ. Οι απολυμένοι της ΕΡΑ Τρίπολης που περίμεναν τον Μ. Κεφαλογιάννη άρχισαν να του φωνάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις. Ο κύριος Κεφαλογιάννης ακούγεται να λέει "Τα μάτια του γουρουνιού βλέπουν γουρουνίσια" ενώ απεθυνόμενος σε μια εργαζόμενη λέει χαρακτηριστικά "Λες μπούρδες".

Δείτε το video:


http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger