E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη: Τα μηνύματα που στέλνουν οι ΓYΜΝΟΙ ποδηλάτες!

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013


Για 6η συνεχόμενη χρονιά οι Θεσσαλονικείς λάτρεις του ποδηλάτου θα πετάξουν ταρούχα τους και θα συμμετάσχουν στην διεθνή γuμνή ποδηλατοδρομία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή.

Με σύνθημα "Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην ''άσεμνη'' έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στην ρύπανση. Ελάτε όσοι γuμνοί τολμάτε" στοχεύουν στην προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου που ρυπαίνει το περιβάλλον.

Ποδηλάτες που συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση μίλησαν στο parousiazw.gr για την γιορτή και τα μηνύματα της. "Είναι μία ωραία και πρωτότυπη διοργάνωση. Ο σκοπός της είναι ανιδιοτελής και στοχεύει στην ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης του κόσμου. Το γuμνό δεν είναι ούτε προκλητικό, ούτε ντροπή. Είναι ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη διώχνοντας τα κόμπλεξ μας. Κάθε χρόνο μαζεύετε όλο και περισσότερος κόσμος. Είναι μία ωραία γιορτή, έχει πλάκα και θα λέγαμε ότι προωθεί τον τουρισμό της πόλης" λέει ο Νίνο Π.

Η Άννα Φ. μίλησε για το μήνυμα της εκδήλωσης αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου στο γuμνό. "Στην γuμνή ποδηλατοδρομία έχω πάει 2 φορές. Αν και δεν είμαι από τους φανατικούς που συμμετέχουν κάθε χρόνο ή βοηθάν στην διοργάνωση της θα δώσω και φέτος το παρόν γιατί μ αρέσει το ποδήλατο. Είναι ένα μέσο που μας φέρνει πιο κοντά στην φύση και το γuμνό είναι η φύση μας. 

Το σημαντικότερο απ όλα είναι το οικολογικό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο ενισχύουν κυρίως το body painting δίνοντας έτσι χρώμα και ένα πιο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που αρέσει ακόμα και στους πιο αρνητικούς".





newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger