E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος 6 εβδομάδων ξεψύχησε γιατί 3 γιατροί αδιαφόρησαν για τη θεραπεία του!

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013


Συγκλονίζει η ιστορία ενός μωρού μόλις έξι εβδομάδων το οποίο πέθανε αφού τρεις γιατροί αδιαφόρησαν ουσιαστικά για την ασθένεια του που ήταν θεραπεύσιμη!

Το μωράκι είχε έναν περίεργο βήχα και για το λόγο αυτό, οι γονείς του το πήγαν σε τρεις γιατρούς! Όμως και οι τρεις έστελναν στο σπίτι του το βρέφος.

Κάποιες ώρες μετά την τρίτη επίσκεψη των γονιών με το παιδί στους γιατρούς, ο μικρός James πέθανε.

Το βρήκε η 33χρονη μητέρα του Μandy, νεκρό στην κούνια. Το πρόσωπό του είχε γίνει μπλε και έβγαινε αίμα από τη μύτη του.
Η 33χρονη προσπάθησε να το επαναφέρει στη ζωή μπροστά στα μάτια της άλλης 2χρονης κόρης της. Όμως παρά τις απεγνωσμένες της προσπάθειες, δεν τα κατάφερε.

«Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου και ούρλιαζα. Κάλεσε το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά. Μπορώ να θυμηθώ την γεύση του αίματός του στο στόμα μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συνέβη σε εμένα» λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η αιτία του θανάτου του μικρού  ήταν η συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες αλλά και μία φλεγμονή που είχε στο λαιμό  η οποία δημιουργήθηκε από ιογενή λοίμωξη.

Σύμφωνα με ένα γιατρό, αν ο μικρός James είχε νοσηλευτεί, θα σωζόταν!

Πάντως οι τρεις γιατροί που είδαν το παιδί ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν τίποτα για τα αναπνευστικά του προβλήματα, κάτι το οποίο αρνείται η οικογένεια.
 

star.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger