E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η είδηση που έχει προκαλέσει ΣΟΚ στην showbiz: Ο γνωστός τραγουδιστής Ο ΟΓΚΟΣ στο κεφάλι & το ταξίδι ΣΩΤΗΡΙΑΣ στο εξωτερικό!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013


Είναι μια φήμη που κάνει το κύκλο από στόμα σε στόμα εδώ και λίγες ώρες και έχει προκαλέσει σοκ, δέος και θλίψη για τον δημοφιλή τροβαδούρο του έρωτα!

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Το όνομά του είναι συνιφασμένο με τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες, που έχει ερμηνεύσει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συνάδελφοί του. Low profile ως χαρακτήρας, αν και στο παρελθόν είχε προκαλέσει σχόλια με το βαρύγδουπο χωρισμό του από πασίγνωστη τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια, έχει αποφασίσει να μιλάει μόνο με τα τραγούδια του. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του η αποχή του τον τελευταίο χρόνο από τα μουσικά δρώμενα έχει να κάνει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει... με την κατάσταση να είναι πλέον κρίσιμη.. Η διάγνωση των γιατρών, σύμφωνα με τις φήμες, θα τον οδηγήσουν σε λίγες μέρες στο εξωτερικό για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, για να του αφαιρεθεί ο όγκος που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή γύρω από τον εγκέφαλο. Στο πλευρό του θα έχει την εδώ και μερικά χρόνια σύντροφο του αλλά και τον αγαπημένο του γιο... Για την ώρα και επειδή αφορά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, φτάνει να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει νικητής από αυτό το τόσο «λεπτό» ταξίδι για την ζωή του...

http://www.soknews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger