E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εικόνες του Google Earth που σοκάρουν – Από βάρβαρη δολοφονία(;) σε φαντάσματα!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013



Σάλο και ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από το Google Earth.
Θα μπορούσε να είναι σκηνή από μια ιδιαίτερα φρικιαστική δολοφονία. Ή από την άλλη θα μπορούσε απλώς να είναι ένα μονοπάτι γεμάτο με αίμα από κάποιος ζώο που κατασπαράχθηκε. Όπως και να ‘ναι η εικόνα από αυτή τη δορυφορική λήψη σοκάρει.
Το Google Maps έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες εικασίες ότι ένα φρικτό έγκλημα μπορεί να πραγματοποιήθηκε και να πέρασε απαρατήρητο στην πόλη Almere της Ολλανδίας, κοντά σε λίμνη λίγο έξω από το Άμστερνταμ.
Με τι μοιάζει άραγε αυτή η μορφή που κείτεται στην προβλήτα; Και τα ίχνη… αίματος; . Η εικόνα δείχνει επίσης πάνω στην προβλήτα και μια σκιά από μορφή ανθρώπου. Αλλά και πάλι δεν διακρίνεται καλά λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνήθιστες εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους από τους δορυφόρους της Google.
Νωρίτερα φέτος , στο Μπρίστολ της Αγγλίας ήρθε στο φως εικόνα από έναν άνθρωπο- φάντασμα, καθώς η περιοχή αυτή θεωρείται εγκαταλελειμμένη. Το χωριό αυτό είχε καταστραφεί σύμφωνα με πληροφορίες το 1946 και από τότε δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή.
Σε άλλη εικόνα που κυκλοφόρησε φύλακας ισχυρίστηκε επίσης ότι εντοπίστηκε, από δορυφόρους της Google, το τέρας του Λοχ Νες στα Highlands της Σκωτίας.
Η πόλη του Almere, όπου και τραβήχτηκε η τελευταία παράξενη εικόνα του Google Earth που παραπέμπει σε σκηνή εγκλήματος, κατοικείται από 193.000 ανθρώπους, οι οποίοι έντρομοι έμαθαν τα νέα, με τις αρχές να έχουν αρχίσει έρευνες για το περιστατικό που αναστάτωσε την περιοχή.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger