E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VIDEO: : Δολοφόνησε τους γονείς του και αγόρασε μπύρες για να γιορτάσει

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013


Ο Stephen Seddon, από το Durham της Αγγλίας κρίθηκε ένοχος, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του.

Ο δολοφόνος μάλιστα, αφού πυροβόλησε τους δικούς του εν ψυχώ, πήγε σε σούπερμαρκετ και αγόρασε μπύρα για να το γιορτάσει!

'Ολα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του 46χρονου Βρετανού που ήταν παντρεμένοι για 47 χρόνια έγραψαν το 2009 την διαθήκη τους. Το σπίτι που κατοικούσαν οι ίδιοι στην περίπτωση που απεβίωναν θα πήγαινε κατευθείαν στον γιο τους. Την εποχή εκείνη είχε εκτιμηθεί για 230.000 δολλάρια. Αν όμως ένας από τους δυο γονείς ζούσε, ο 46χρονος δεν θα μπορούσε να το διεκδικήσει.

Αποφάσισε λοιπόν να σκηνοθετήσει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και τους είπε πως θα τους πήγαινε σε δείπνο ''έκπληξη''στο Manchester της Αγγλίας, ούτως ώστε να σκοτώσει και τους δυο για να μπορέσει να κληρονομήσει το ακίνητο. Νοίκιασε λοιπόν ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW αλλά για κακή του τύχη οι γονείς του δεν σκοτώθηκαν και μάλιστα τον είπαν και ήρωα που κατάφερε να τους σώσει από το αυτοκινητιστικό.

Απογοητευμένος και απελισμένος λοιπόν ο Βρετανός πήρε μια καραμπίνα και τους σκότωσε εν ψυχρώ, τέσσερις μήνες μετά την προγούμενη απόπειρα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Mετά από ανακρίσεις αποκαλύφθηκε ότι πολλά στοιχεία δεν έδεναν μεταξύ τους και κρίθηκε ένοχος.

Καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση και ο ίδιος δεν έδειξε να πτοείται κατά την ακρόαση της απόφασης.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συγγενών, ο Seddon χαρακτηρίστηκε αχάριστος και διψασμένος για χρήματα. Οι γονείς του είχαν ήδη δώσει 40.000 δολλάρια για να αγοράσει το δικό του σπίτι στο Seaham, της Αγγλίας.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger