E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας. Με το να μιλάς ανοιχτά, δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση, που σε έχει κουράσει. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Κριέ, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα, σε σχέση με την πορεία της. Θα σου γίνουν κάποιες οικονομικές προτάσεις, που πριν αποδεχτείς, πρέπει να προσέξεις αρκετά.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί αλλιώς θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου, φίλε Ταύρε, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιαφορία και αναισθησία, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε, θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι’ αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, μην γκρινιάζεις όταν τα πράγματα στη δουλειά σου γίνονται ζόρικα και πιεστικά. Βρες την κατάλληλη στρατηγική και επιστράτευσε όση πειθαρχία διαθέτεις, για να φτάσεις στους στόχους σου χωρίς να παρεκκλίνεις πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτα, αγαπητέ Δίδυμε. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί του. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί τώρα που ο Κρόνος κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, τίποτε δεν μένει κρυφό. Ο ελεύθεροι, πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις, αν θέλετε να δεσμευτείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν. Σήμερα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Κράτα μυστικές τις φιλοδοξίες σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και, λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την εφαρμόσεις. Αν κινηθείς με αργά και σταθερά βήματα, οι θετικές εξελίξεις θα σου χτυπήσουν πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν είσαι Καρκίνος. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα, που είναι ο Άρης στους Ιχθείς, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα τις συνεργασίες. Ωστόσο, μπορείς να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Λέων
23/7-23/8

Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα, αγαπητέ Λέων, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, για να διεκπεραιώσεις αρκετά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ καλές για τα οικονομικά σου, φίλε Λέων. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Οικονομικά, θα έχεις ρέντα σε τυχερά παιχνίδια. Εκμεταλλεύσου το, αλλά με μέτρο!!





Παρθένος
24/8-22/9

Καλή θα είναι σημερινή Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, προκειμένου να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και να τα λύσεις μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ίσως σου μεταφέρει κάποια δυσάρεστα νέα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί παραμελείς το ταίρι σου, λόγω φόρτου εργασίας, και θα υπάρξουν παράπονα από την πλευρά του. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου, για να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.





Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Οι καλοί σου φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την λύση του.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί, θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφο σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά αργότερα, που θα έχετε έρθει και πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου φρόντισε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να σκεφτείς νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου. Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου και το μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο. Πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία κοντινή απόδραση είναι ικανή να κάνει και εσένα και τον σύντροφό σου ευτυχισμένους, φίλε Σκορπιέ, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα και για τους αδέσμευτους, γιατί κατά την διάρκειά τους μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα στη δουλειά σου μπορείς, με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία, αγαπητέ Τοξότη. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά και ίσως αυτό να οφείλεται ενστικτωδώς στην επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς το άτομο που σε έλκει από τον χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, φίλε Τοξότη, σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, που αφορούν άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση, αγαπητέ Αιγόκερε. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους, για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα γνωρίσεις άτομα, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου, ώστε να κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις για παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Την σημερινή ημέρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν είσαι Αιγόκερως. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πως θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί, με τον καλύτερο τρόπο. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που μπορεί να κάνεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει τους πάντες, φίλε Υδροχόε. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν σε μια γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδα σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις, για να το πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς, που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν μοιραίο έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν, αυτό είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί σίγουρα ευκαιρίες για φλερτ θα προκύψουν αρκετές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις και να πεις τις απόψεις σου ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάσαι αρνητικές επιπτώσεις. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσεις τις αντοχές σου και να βάλεις τα όρια σου, παρά να τρέχεις πάντα τελευταία στιγμή, να τα προλαβαίνεις όλα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις πολλά έξοδα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger