E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εντόπισε τη σύζυγο του μέσω GPS και την έπιασε να κάνει σεξ με μαθητή της!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013





Με τη βοήθεια μιας εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνό του, ένας άνδρας στις ΗΠΑ εντόπισε τα ίχνη του κινητού της καθηγήτριας-συζύγου του μέσω GPS, την οποία κατόπιν έπιασε στα πράσα με έναν μαθητή της. 

H 38χρονη καθηγήτρια Amie Neely παρά το γεγονός ότι δίδασκε σε χριστιανικό σχολείο, και συγκεκριμένα στο Community Christian Academy στο Port St Lucie της Φλόριντα, είχε μυστικά κρυμμένα στη ντουλάπα της. Διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με έναν 16χρονο μαθητή.


Τον τελευταίο καιρό, ο Matthew Neely, σύζυγος της καθηγήτριας δεν μπορούσε να εξηγήσει τις "υπερωρίες" της γυναίκας του.
Έτσι αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Σύμφωνα λοιπόν με την ένορκη κατάθεσή του, την έπιασε δυο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι τους, σε ένα ερημικό πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι του St. Lucie να κάνει σεξ με τον μαθητή, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής και του GPS.

Ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το WPBF.com δήλωσε ότι, πιέστηκε από την 38χρονη και έκανε σεξ μαζί της καθώς εκείνη ''περνούσε κρίση ηλικίας". Ο νεαρός είπε ακόμα ότι διατηρούσε για αρκετούς μήνες σχέση με την καθηγήτρια και εκτός από τα πάρκινγκ, είχε κάνει σεξ ακόμα και στο σπίτι της. Η 38χρονη αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 15 χιλιάδων δολαρίων.

http://www.lykavitos.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger