E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: "Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και είναι τουρκικά"

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013


Έκπληξη προκαλούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Θεοδωρίδη στο Facebook, ο οποίος στην επέτειο εκείνης της δραματικής νύχτας του 1996 που έχασαν τη ζωή τους τρεις έλληνες αξιωματικοί, έγραφε πως τα Ίμια κατά τον ίδιο πάντα ονομάζονται Καρντάκ, όπως δηλαδή αποκαλούν τη βραχονησίδα οι Τούρκοι. 


Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα Ίμια κατά την παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες, σημειώνοντας πως τα Ίμια "είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο". 

Και συνεχίζει λέγοντας πως το επεισόδιο στα Ίμια αποτελεί την πιο ευφυή επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών που είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων".



Σε άλλο σημείο ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει πως μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων που κοστίζουν ζωές και χρήμα, αλλά και να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια. 

http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger