E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το σουπερμόντελ που φαλίρισε εξαιτίας των πολλών πλαστικών [εικόνες]

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013


Πήρε ελάχιστα χρόνια στην Τζάνις Ντίκινσον να κερδίσει, στα μέσα των 80s, τον τίτλο του πρώτου σουπερμόντελ της ιστορίας. Η πτώση της όμως είναι βασανιστικά αργή.

Αίτηση για πτώχευση φέρεται να έκανε -σύμφωνα με την New York Post- η 58χρονη σουπερμόντελ που χρωστάει πάνω από 1 εκ. δολάρια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μεγάλο μέρος αυτού του ποσού το οφείλει σε πλαστικούς χειρούργους, δερματολόγους και λοιπούς ειδικούς που έχουν αναλάβει να την διατηρούν σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση. Όπως π.χ. τον Δρ. Ούζι Ρέις που είναι ειδικός αντιγήρανσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στο radaronline «Όντως αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα. Αλλά σκοπεύω να ξεπληρώσω τα χρέη μου μέχρι τελευταίο σεντς».

Η Τζάνις, που έγινε γνωστή ως το πρώτο σουπερμόντελ, τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα κυρίως στην τηλεόραση μέσα από την συμμετοχή της ως κριτής στο America's Next Top Model ή ως διαγωνιζόμενη στο το Ι'm a celebrity, get me out of here. Επιπλέον μέχρι πρότινος διατηρούσε το δικό της πρακτορείο μοντέλων.

Το ευρύ κοινό την γνωρίζει εξαιτίας της κοφτερής γλώσσας της που την έχει φέρει σε αντιπαράθεση με την Λέιντι Γκάγκα (την οποία αποκάλεσε ηλίθια) και την Τάιρα Μπάνκς (την οποία αποκάλεσε άκαρδη και χωρίς ψυχή).






http://www.iefimerida.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger