E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

6χρονη νεκρή όταν ο 8χρονος αδερφός της έριξε το αυτοκίνητο σε κολώνα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τραγωδία με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι συγκλονίζει το Φοίνιξ. Το βραδινό παιχνίδι δυο παιδιών, που πήραν στα κρυφά το αυτοκίνητο της μητέρας τους για μια... βόλτα, τελείωσε με θρήνο.

Ο 8χρονος και η 6χρονη είχαν κάνει μπάνιο, είχαν φορέσει τις πυτζάμες τους και η μητέρα τους τα είχε βάλει για ύπνο. Όμως εκείνα είχαν αποφασίσει να κάνουν μια... βραδινή βόλτα. 

Πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο και βρήκαν στο δρόμο. 

Ήταν 10:00 το βράδυ όταν η μητέρα τους κατάλαβε πως έλειπαν. Και ειδοποίησε την αστυνομία. Περίπου την ίδια ώρα, οι υπηρεσίες ασφαλείας λάμβαναν μια αναφορά για ένα όχημα που το οδηγούσαν παιδιά.

Ένα περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητο και το ακολούθησε από μικρή απόσταση, μέχρι που ο 8χρονος το έριξε σε μια κολώνα, μόλις ένα τετράγωνο πριν καταφέρει να επιστρέψει κι εκείνος και η αδερφούλα του στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα αδελφάκια πήγαν βόλτα και επέστρεφαν στο σπίτι όταν έγινε το δυστύχημα Το κοριτσάκι, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνη, τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε το επόμενο πρωί. Ο αδελφός της τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο.

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε στην αστυνομία ότι τα έκανε μπάνιο και τα έβαλε για ύπνο αλλά μισή ώρα αργότερα ανακάλυψε ότι έλειπαν από το σπίτι. Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή, το αυτοκίνητό της είχε εξαφανιστεί και φοβόταν ότι κάποιος είχε απαγάγει τα παιδιά.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger