E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Οικογενειακές ή συναισθηματικές υποθέσεις σας απασχολούν περισσότερο από άλλες φορές. Έχετε αληθινό ενδιαφέρον για τα δικά σας πρόσωπα και θα αντιλαμβάνεστε περισσότερο τις ανάγκες τους. Η διάθεση για επέκταση θα είναι πολύ έντονη τουλάχιστον για σήμερα. Να προσέξετε την διατροφή σας γιατί μπορεί να έχετε διάθεση να φάτε άμυλο και γλυκά και μερικοί ίσως αυτό το διάστημα και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να έχετε πάρει βάρος. Η άσκηση με περπάτημα ίσως να είναι η καλύτερη λύση. Πάντως υπάρχουν επιτυχίες στην δουλειά σας και σε συνεργασίες που κάνετε αλλά τις μοιράζεστε με άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανταποκρίνεστε πολύ καλά σε θέματα επικοινωνίας και προσωπικής επαφής. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε σήμερα, από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο, γιατί θα έχει να κάνει με την δυνατή διαίσθησή σας και την αυτόματη αντίδρασή σας που θα έχετε απέναντι στα γεγονότα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι καλύτερη και με έναν Ιχθύ κατά κάποιο τρόπο θα τα βρείτε. Με τον Κριό ή τον Ζυγό κάνετε προσπάθεια για να επικοινωνήσετε και να βρείτε κάτι κοινό που να σας δένει. Καλό είναι να είστε περισσότερο εκλεπτυσμένοι στην ερωτική σας σχέση γιατί μερικές φορές δείχνετε να σας αφορά μόνο η υλική εξασφάλιση και λείπει το ρομάντζο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε ήδη ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα και ίσως να νιώσετε ότι μπορεί να κάνετε κινήσεις αλλά χωρίς τελικά σημαντικό αποτέλεσμα. Για αυτό μαζέψτε τις δυνάμεις σας και βάλτε τον επόμενο στόχο να κατακτήσετε. Έχετε κατά κάποιον τρόπο αγωνιστεί για τα οικονομικά σας θέματα τα οποία αλλάζουν όλη σας την προσωπική θέαση. Αυτό θα σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη συνείδηση σε σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα, κυρίως αν συνεργάζεστε ή αν περιμένετε από πρώην σύζυγο να κερδίσετε κάποια χρήματα. Η παρουσία ενός Αιγόκερω είναι καταλυτική αλλά και δύσκολη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απομονώνεστε γιατί δεν έχετε μεγάλη διάθεση να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας κουράζουν. Ίσως η μυστική επαφή με έναν Δίδυμο ή Τοξότη να σας βοηθήσει να βγάλετε λαυράκι για ένα πρόσωπο που εσείς προσωπικά είχατε διχαστεί. Γενικά νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται να περάσει από κόσκινο για να είστε ικανοποιημένοι ή να έχετε μια καλύτερη εξέλιξη. Παρόλο που ο Δίας είναι στο ζώδιό σας εσείς και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δυσκολεύεστε να αφεθείτε. Αντίθετα οι γεννημένοι το δεύτερο είστε σε φάση υπερβολής η οποία σας σπρώχνει να κάνετε σπατάλες και να έχετε τάση για καλοπέραση ή για αγορά όμορφων ρούχων και πραγμάτων.

ΛΕΩΝ
Έχετε κάτσει από μακριά και σιγά-σιγά απολαμβάνετε την δύναμή σας που επανέρχεται. Είναι σαν να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και οδηγείστε σε σίγουρα λιμάνια. Κυρίως μέσα σας νιώθετε ότι είστε πλέον σε πολύ γνωστό και δυνατό μέρος. Μην αφήνετε λοιπόν τον χρόνο να κυλάει χωρίς να εκμεταλλεύεστε ακόμα και το τελευταίο λεπτό. Οι φίλοι μπορεί να μην σας αφήνουν να κάνετε το πρόγραμμά σας και να κινείστε άσκοπα χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αν διεκδικείτε έναν Τοξότη θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πλέον πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλώνεστε από εδώ και από εκεί χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα γιατί θέλετε να τα αναλάβετε όλα και να επικοινωνήσετε με πολλούς. Στο τέλος αν δεν βάλετε κάποια σειρά θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Η σχέση σας με πολλά άτομα μπορεί να είναι επιφανειακή και το αντιλαμβάνεστε καλύτερα από όλους και αυτό σας αγχώνει. Καλό είναι να μην κρίνετε τόσο αυστηρά τον εαυτό σας. Χρειάζεστε που και που αυτό το χαλάρωμα. Έτσι και αλλιώς με το πέρασμα της ώρας θα μαζεύεστε περισσότερο. Η ξαφνική μανία σας για να ομορφύνετε το περιβάλλον σας ή ακόμα και εσείς οι ίδιοι μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά ίσως να αξίζει τον κόπο.

ΖΥΓΟΣ
Είχατε αναλάβει πολλές υποθέσεις τις οποίες τελικά φέρατε σε πέρας. Τώρα ήρθε η ώρα να μαζευτείτε και να γίνετε περισσότερο προστατευτικοί στον εαυτό σας και τους γύρω σας. Η οικογένεια θα είναι ένας σημαντικός λόγος να ακυρώσετε κάτι που μπορεί να είχατε προγραμματίσει για την προσωπική σας ευχαρίστηση. Η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να επανέρθει γιατί μέσα σας νιώθετε ότι δεν έχει τελειώσει και τα πράγματα διατηρούνται έντονα και ζωντανά. Μερικοί ίσως να αναρρώνετε από μια προσωπική περιπέτεια και να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο για να βάλετε σε μια σωστή βάση όλα τα θέματα που σας κάνουν να υποφέρετε. Μπορεί να σκέφτεστε πως ακριβώς θα διαχειριστείτε μια σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε καλύτερα γιατί βλέπετε ότι οι δουλειές σας μπαίνουν όλες σε ένα πρόγραμμα. Αυτό που σας ανησυχούσε και σας προκαλούσε άγχος, τώρα μπορεί και να μην υφίσταται πλέον. Βλέπετε μακριά και αυτό σας δίνει μεγάλες προοπτικές για να ξεκινήσετε ακόμα και τώρα να αναζητάτε χαμένες ευκαιρίες και δυνατότητες μέσα από το εξωτερικό ή ακόμα και από την προσωπική σας πίστη και διαίσθηση η οποία προς το παρόν σας καθοδηγεί σωστά. Το Λιοντάρι είναι μέσα στο μυαλό σας αλλά του βάζετε με τον τρόπο σας τοίχο γιατί φοβάστε την απόρριψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγκάζεστε να δυναμώσετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις απέναντι σε άτομα της οικογένειάς σας γιατί μερικές φορές δεν είστε και τόσο ζεστοί και υπάρχουν παράπονα από πολλές πλευρές. Αν έχετε έναν Καρκίνο μέσα στα πόδια σας μπορεί να σας μουρμουράει συνέχεια για την δυσκολία στην επικοινωνία και στην μεταξύ σας συναισθηματική επαφή. Μερικές φορές φιλοσοφείτε και καλά κάνετε όλα τα κακώς κείμενα που γενικά περνάτε αλλά αυτό μπορεί να φαίνεται σαν αδιαφορία από την πλευρά σας. Όντως είναι κάπως δύσκολο το να έρθει ό ένας στην θέση του άλλου αλλά αν το προσπαθήσετε θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά. Η ξαφνική άνοδος της δουλειάς σας θα σας φέρει οικονομικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε αναλάβει τον ρόλο του προστάτη και του υποστηρικτή. Έχετε ανάγκη να φροντίσετε τους γύρω σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους με βαθύ συναίσθημα. Αν περνάτε κρίση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να ζυγίσετε καλά όλες τις ενδεχόμενες λύσεις, επειδή μερικοί δεν είστε ευχαριστημένοι και προτιμάτε να είστε μόνοι παρά να έχετε μια σχέση η οποία δεν σας εκφράζει. Η δουλειά σας υπόκειται περισσότερο σε συνεργασίες και σε άτομα που έχουν μαζί σας κάποια αρμονική σχέση για να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό τις πιο πολλές φορές δεν σας αρέσει γιατί αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε, σκεφτείτε το κι ίσως να μην είναι και τόσο κακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, χρειάζεται να δουλέψετε περισσότερο με το συναίσθημα για να προσεγγίσετε τις καταστάσεις σε όλη τους την έκταση. Καλύτερα να μην είστε απόμακροι από τα προβλήματα και τις υποθέσεις των άλλων. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε από κοινού πράγματα. Οι υποθέσεις της οικογένειάς σας θα σας αναγκάσουν να κάνετε συμβιβασμούς και κινήσεις έξω από τον χαρακτήρα σας αλλά βλέπετε ότι χρειάζεται κάποιος που να εναρμονίζει τις ισορροπίες. Εσείς τώρα μπορείτε να το κάνετε γιατί έχετε την διάθεση αλλά και την δυνατότητα να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα. Η ευνοϊκή μεταχείριση σε ένα οικονομικό θέμα θα σας αυξήσεις τις ελπίδες για κάτι καλύτερο. Ο Ζυγός ανταποκρίνεται καλύτερα σε όλα σας τα καλέσματα.

ΙΧΘYΕΣ
Αναγνωρίζετε ότι όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας είστε πολύ καλά και αυτό σας δημιουργεί ευεξία και χαρά. Επειδή θα είστε θετικοί αλλά και εύκολοι στο να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα άτομα που αγαπάτε, σας δίνει δύναμη ακόμα και χρήματα να κερδίσετε ή να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που υπάρχουν δυσκολίες. Έχετε γενικά αλλάξει γιατί βλέπετε κάποιες δυνάμεις σας να εκφράζονται πιο εύκολα και αυτό σας ενεργοποιεί τις πιθανότητες για προσωπική επιτυχία. Η πίστη είναι το δυνατό σας όπλο και μαζί με την θετική στάση ζωής επεκτείνεστε αλλά και απολαμβάνετε.
Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger