E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι κακός στο κρεβάτι!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013


Για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!

Μέντιουμ σίγουρα δεν είμαστε όπως φυσικά ούτε και ψυχολόγοι! Για το λόγο αυτό λοιπόν, μπορεί να σας συμβουλεύουμε και να σας δίνουμε κάποια tips περί sex και σχέσεων, αλλά είναι και κάποιες φορές που ακόμα και η... επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ποιος μπορεί άλλωστε να καταλάβει και να ξέρει εκ των προτέρων αν κάποιος ή κάποια είναι καλή στο sex ή όχι; Πόσες φορές μπορεί να έχουμε πει για κάποιον ότι είναι ξενέρωτος και τελικά να αποδεικνύεται μάστερ στο κρεβάτι; Κι όμως κορίτσια, με λίγη περισσότερη παρατήρηση και λίγη περισσότερη προσοχή και λεπτομέρεια, πιστεύουμε ότι είστε σε θέση να αντιληφθείτε αν ο άντρας που έχετε απέναντί σας πρόκειται να σας χαρίσει καυτές και αξέχαστες βραδιές, ή καλύτερα να μην μπείτε καν στη διαδικασία να προχωρήσετε μαζί του γιατί απλά θα χάσετε το χρόνο σας! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικότατα σημάδια που μαρτυρούν αν ένας άντρας είναι καλός ή όχι στο sex πολύ πριν... βρεθείτε σε ιδιαίτερες στιγμές!

1. Ο τρόπος που φιλάει: Μπορεί πολλοί να αντιδρούν σε αυτό και να υποστηρίζουν ότι ουδεμία σχέση έχει το ένα με το άλλο, αλλά εμείς, και όχι μόνο εμείς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι φιλί και sex είναι άρρηκτα συνδεδεμένα! Πώς είναι άλλωστε δυνατόν ένας άντρας ο οποίος φιλάει άγαρμπα και κάθε φορά σας... κόβει τουλάχιστον ένα κομμάτι από τα χείλια, με τα δαγκωματάκια, που κάποια του είπε κάποτε ότι είναι σέξι, χωρίς να ισχύει, να είναι καλός και αποτελεσματικός στο κρεβάτι; Άγαρμπο το φιλί; Άγαρμπο και το sex! Βιαστικό το φιλί; Βιαστικό και το sex! Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εμείς φταίμε που το 99% των αντρών είναι έτσι;

2. Δεν κουβαλάει προφυλακτικά: Προτού διαμαρτυρηθείτε και πείτε ότι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο, οφείλουμε να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε: Εκτός του ότι το προφυλακτικό κρίνεται απαραίτητο, και κοινωνικό μήνυμα, ο άντρας δεν έχει τη σχέση που έχουμε εμείς με το μικρό αυτό αντικείμενο! Μπορεί λοιπόν ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών να κουβαλάει προφυλακτικά πάντα και παντού, αλλά για τους άντρες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τσέπης ή του πορτοφολιού τους γιατί πολύ απλά τους τυχαίνουν περισσότερα απρόοπτα ή τουλάχιστον τα προκαλούν! Όταν λοιπόν ένας άντρας ούτε που σκέφτεται να πάει να αγοράσει προφυλακτικά, τότε μάλλον είναι καιρό εκτός παιχνιδιού και μάλλον έχει αδρανήσει! Εκτός πια αν πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και απλά περνάει τη φάση του! Αλλά πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα ταλέντα δεν χάνονται ποτέ!

3. Διακόπτει: Τα πράγματα είναι απλά: Αν δεν σας αφήνει να ολοκληρώσετε μία ρημάδα πρόταση, πώς στο καλό περιμένετε να σας αφήσει να... ολοκληρώσετε γενικότερα και να φτάσετε στον πολυπόθητο οργασμό; Ο άντρας που δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά που έχετε να πείτε, δεν ενδιαφέρεται και για τα υπόλοιπα που έχετε να... επιδείξετε, πόσο μάλλον για τις ανάγκες σας. Οπότε λοιπόν, το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει με εκείνον να τελειώνει στο 5λεπτο αφήνοντάς σας με τα νεύρα κρόσσια! Αφού λοιπόν έχετε την τύχη να σας προειδοποιήσουμε, καλύτερα να μας ακούσετε και να μην προχωρήσετε στο παρασύνθημα με το συγκεκριμένο! Εκτός πια αν είστε πρόθυμες να τον... αλλάξετε!

4. Δεν παραδέχεται ποτέ ότι αυνανίζεται: Το θέμα εδώ, δεν είναι το αν είναι ειλικρινής μαζί σας ή όχι! Προφανώς και ψεύδεται και δεν το κάνει και καλά. Το θέμα είναι ότι αν ένας άντρας δεν είναι σε θέση να παραδεχτεί ανοιχτά, ότι κάνει κάτι εντελώς φυσιολογικό, είναι κομματάκι δύσκολο να μπορέσει να απελευθερωθεί στο κρεβάτι και να κάνει... παπάδες, για να μιλήσουμε και στην αντρική διάλεκτο! Από την άλλη, αν τυχόν λέει την αλήθεια, αν το τονίζουμε, τότε λυπούμεθα αλλά πραγματικά έχετε την απεριόριστη συμπαράστασή μας! Γιατί φίλες μου όπως και να το κάνουμε, αν τελικά πει ότι δεν αυτοικανοποιείται και είναι και αλήθεια, τότε το θέμα του είναι αρκετά περίπλοκο!

5. Μυρίζει: Μη μας κατηγορήσετε για ρατσισμό ή υπέρ του δέοντως αυστηρή κριτική αλλά καλώς ή κακώς τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς. Ένας άντρας που δεν μυρίζει ωραία και γενικά δεν περιποιείται τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει η εντύπωση που θα δώσει στο άλλο φύλο, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να είναι καλός στο κρεβάτι γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει το παιχνίδι και το φλερτ! Σκεφτείτε δηλαδή να μυρίζει δυσάρεστα η αναπνοή του ή να είναι βρώμικα τα ρούχα του επί μονίμου βάσεως! Υπήρχε ποτέ περίπτωση ένας τέτοιος άντρας να έχει τα φόντα και τις βλέψεις να είναι εραστής;

Πηγή: http://www.queen.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger