E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εύβοια: Πέθανε από δάγκωμα φιδιού - To Κέντρο Υγείας δεν είχε ασθενοφόρο!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013


''Βράζουν'' οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου άντρα στο Μαντούδι - Συγκλονιστικές καταγγελίες του αντιδημάχρου στο NewsIt που καταδεικνύουν πλήρως τα χάλια του ΕΣΥ...

''Βράζουν'' οι κάτοικοι στο Μαντούδι, ύστερα από την είδηση πως ένας 73χρονος πέθανε επειδή τον τσίμπησε φίδι. Ο άτυχος άντρας είχε πάει στο χωράφι του και ξαφνικά το φίδι τον τσίμπησε στο πόδι.

''Δεν είχαν ορό και ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου'' Οι πόνοι που ένοιωσε ήταν φριχτοί και αμέσως πήγε στο κέντρο υγείας της περιοχής. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει ζωντανός, τα όσα έγιναν από εκεί και μετά του στοίχισαν τη ζωή. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιάννη Καντζούρα, που μίλησε στο NewsIt: ''το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου δεν είχε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγο αργότερα''.

Όπως λέει ο αντιδήμαρχος στο NewsIt: ''Δεν είχαν ορό στο Κέντρο Υγείας και δεν είχαν και ασθενοφόρο και περίμεναν 2 ώρες να έρθει το ασθενοφόρο για να στείλουν τον άνθρωπο στη Χαλκίδα. Ο άνθρωπος έλεγε οτι δεν τον δάγκωσε οχιά αλλά άλλο φίδι, πιθανον να ήταν σαπίτης.

Αν υπήρχε ασθενοφόρο θα ζούσε ο άνθρωπος και δυστυχώς ο Δήμος μας δεν είναι στο ΕΚΑΒ, ενώ είναι ο Δήμος Ιστιαίας που είναι μετά από εμάς δεν είναι ο δικός μας Δήμος. Το έχουμε καταγγείλει  αυτό και το έχουμε πει. Η κοινωνία ειναι ανάστατη καθώς μετά το κλείσιμο των μεταλλείων το 1990 πολλοί έχουν στραφεί στη γεωργία και είναι απαράδεκτο να μην ειναι ο Δήμος στο ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο να κάνει μια και δυο και τρεις ωρες για να φτάσει''.

Σύμφωνα με το evianews.com, ο άτυχος οικογενειάρχης δούλευε στα μεταλλεία και παράλληλα του άρεσε να καλλιεργεί την φύση. Η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και έτσι η επίσκεψη στο χωράφι του αποδείχτηκε μοιραία...

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger