E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ΟΛOΓYΜΝOΣ στη θάλασσα με ένα ΧΤΑΠΟΔΙ στα επίμαχα!!! (PHOTO)

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013


Όχι τίποτε άλλο αλλά θα τον δεί καμια τουρίστρια με το παλαμάρι του Βαρκάρη φόρα παρτίδα και την χατζάρα και θα φωνάξει «Stratosssss...χταπόδι»

Εντάξει. Την φωτογραφία μου την έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου και η πλάκα είναι σε αυτά που γράφει ο συνάδελφος

«Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο FACEBOOK ο Στράτος Τζώρτζογλου. Εικονίζεται γuμνός με μία λωρίδα υφάσματος ή πετσέτας να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Δεν αποκλείεται να είναι και το μαγιό του που το κρατάει με το ένα του χέρι , ώστε να καλύπτει την απόκρυφη περιοχή. Εκτός κι εάν φοράει μαγιό στο χρώμα του δέρματος και προκαλεί αυτό που λέμε φωτογραφική »πλάνη».

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Πάρο (θα μπορούσε να είναι φετινή ,αλλά δεν αποκλείεται να είναι και παλιότερη) και παραπέμπει σε «Ποσειδώνα εν αδαμιαία περιβολή». Ο ίδιος ο Τζώρτζογλου έχει βάλει ως τίτλο στη φωτογραφία του
«WARRIOR -confronting the stream-λουόμενος εν Πάρω». Σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει: «Μαχητής-Δαμάζοντας τα Κύματα».

Προφανώς πρόκειται για αυθόρμητη φωτογραφία ,με μπόλικη τρέλα και διάθεση χιούμορ. Πάντως ο Τζώρτζογλου ξέρει να υπηρετεί το γuμνό είτε με καλλιτεχνικό , είτε με χιουμοριστικό τρόπο».

Α...ρε Γιάννη είσαι ευγενής...τι να κάνουμε...Αλλά το βρακάκι σε χρώμα δέρματος με έστειλε...

gossip-tv

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger