E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Τρία παιδιά σκοτώθηκαν από βόμβα ενώ έκαναν μπάνιο σε ποτάμι!

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013


Τρία παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών, που έκαναν μπάνιο σε ένα ποτάμι στα βορειοανατολικά της Βαγδάτης σκοτώθηκαν σήμερα όταν εξερράγη μια βόμβα κρυμμένη στην ακροποταμιά.

Άλλα τρία μικρά παιδιά τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε στο ποτάμι Αλ Σάχα, σε μια περιοχή όπου το καλοκαίρι πηγαίνουν πολλοί νέοι για να κάνουν μπάνιο, όπως ανέφεραν αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

Όλα τα παιδιά ανήκαν στη σουνιτική κοινότητα.

Την Δευτέρα τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί κάτω των 10 ετών, έχασαν τη ζωή τους από βλήματα όλμων που έπληξαν τις όχθες του ποταμού Τίγρη, στα βόρεια της Βαγδάτης, όπου είχαν καταφύγει πολλές οικογένειες για να γλιτώσουν από τον καύσωνα.

Μία νοσοκομειακή πηγή ανέφερε εξάλλου ότι το βράδυ της Τρίτης τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 15 τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας μπροστά από ένα σουνιτικό τέμενος στα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τους πιστούς, σε εκατοντάδες σουνιτικά τεμένη η βραδινή προσευχή για το Ραμαζάνι είχε μικρότερη διάρκεια, κατά 15-45 λεπτά ανάλογα με την περίπτωση, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος από ενδεχόμενες επιθέσεις.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger