E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σφίγγει ο κλοιός για τους Αλβανούς δραπέτες – Θέμα ωρών η σύλληψή τους

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Εγκλωβισμένοι στην κοιλάδα της Παραμυθιάς φαίνεται πως είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, ενώ, στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως ο εντοπισμός και η σύλληψή τους είναι θέμα ωρών.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα, πιθανόν και ένας τρίτος δραπέτης, είναι εξαντλημένοι, κινούνται πεζοί και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει την περιοχή, ενώ επίκειται νέα μεγάλη επιχείρηση δυνάμεων των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους το βράδυ του Σαββάτου.

Οι χειρισμοί των Αρχών πρέπει να είναι πολύ λεπτοί, καθώς οι Αλβανοί κακοποιοί μπορεί να είναι εξαντλημένοι και να μην έχουν όχημα διαφυγής, ωστόσο, βρίσκονται «μια ανάσα» από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και κοντά στο στόχο τους να διαφύγουν στη γειτονική χώρα.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν, το απόγευμα του Σαββάτου, σε απόκρημνη ρεματιά στην περιοχή Προσήνη Σουλίου, το μηχανάκι που φέρεται να είχαν κλέψει οι διαβόητοι κακοποιοί τα ξημερώματα της Παρασκευής στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προς την Αλβανία.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. άντε γιαί έχει πάει μακριά το μπαλάκι σε σημείο να ακούγετε σαν φάρσα οτι θα τους πιάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger