E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτός ο καθηγητής φοράει τα ίδια ρούχα εδώ και 40 χρόνια! Φωτογραφίες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο καθηγητής που βλέπεις στη φωτογραφία λέγεται  Dale Irby και φοράει αυτό το πουκάμισο και αυτή την πλεκτή καζάκα εδώ και 40 χρόνια! 

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες ο κύριος Dale, μπορεί να γέρασε αλλά τα ρούχα του... είναι τα ίδια! Βέβαια δεν τα φορούσε κάθε μέρα... Για την ακρίβεια, τα φορούσε πάντα, και ακριβώς τα ίδια , στην ετήσια φωτογράφιση του σχολείου στο οποίο ήταν καθηγητής από το 1973 μέχρι φέτος που συνταξιοδοτήθηκε.

Ο καθηγητής εχει γίνει πλέον φίρμα και όπως εξομολογήθηκε σε τοπική εφημερίδα του Ντάλλας, όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος. Τη δεύτερη φορά που φωτογραφήθηκε για την επετηρίδα του σχολείου, συνειδητοποίησε ότι φορούσε τα ίδια ρούχα με τα περσινά.Τότε ήταν που η σύζυγός του του έδωσε την ιδέα να φοράει κάθε χρόνο ακριβώς... τα ίδια ρούχα! Κάτι που τελικά αποδείχθηκε πολύ καλή ιδέα αφού ο κύριος Dale άφησε ...εποχή στην ιστορία του σχολείου. " Ο ίδιος πάντως εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους, ότι τα τελευταία χρόνια η καζάκα ήταν λίγο στενή και γεμάτη τρύπες"...




http://www.tlife.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger