E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γέννησε η χήρα του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στο Δίστομο

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013


Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η χήρα του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Ανδριτσόπουλου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των δραπετών στη συμπλοκή στο Δίστομο. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον άδικο χαμό του συζύγου της, η χήρα του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, έφερε χθες στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.

Ο άτυχος αστυνομικός είχε σκοτωθεί στη συμπλοκή του Διστόμου, όταν σφαίρα από τα όπλα των δραπετών τον χτύπησε στο μηρό, χτύπημα που του στοίχισε τη ζωή από ακατάσχετη αιμορραγία, πριν καν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί της Βοιωτίας ανέλαβαν πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη της οικογένειας, τιμώντας τη μνήμη του συναδέλφου τους που έπεσε πάνω στο καθήκον.

Ένα ποσό από τις μηνιαίες αποδοχές τους θα κατατεθεί σε λογαριασμό προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες της τρίτεκνης πλέον μητέρας

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger