E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

Ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

Κυριαρχία επί του άντρα: Σε γενικές γραμμές, ο τύπος της συγκεκριμένης φαντασίωσης θέλει τον άντρα να λατρεύει το σώμα της γυναίκας και να παρακαλάει για την προσοχή εκ μέρους της. Ακόμη, να απολαμβάνει την ολοκληρωτική υποταγή στις επιθυμίες της.

Κυριαρχία επί της ίδιας: Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με το ανάποδο της παραπάνω κατάστασης. Η γυναίκα που αισθάνεται σίγουρη για τη θέση της και δεν υφίσταται οποιοδήποτε φόβο για μειονεξία απέναντι στο ανδρικό φύλο, φαίνεται να γοητεύεται από την προοπτική της «υποταγής» στον άνδρα.

Σε ρόλο μαθήτριας: Μια από τις γυναικείες φαντασιώσεις, θέλει τη γυναίκα να παίζει το ρόλο της μαθήτριας που φέρεται «άτακτα», προκαλώντας τον άντρα.

Σεξ με κάποιον άγνωστό: Το σεξ εκτός σχέσης, της μιας νύχτας, με κάποιον που πρώτη φορά γνωρίζει, αποτελεί φαντασίωση πολλών γυναικών.

Σεξουαλικό όργιο με τη συμμετοχή μιας ακόμη γυναίκας: Η συγκεκριμένη φαντασίωση βασίζεται στην άρνηση της δέσμευσης που απαιτούν από το έτερον ήμισυ. Έτσι αναπτύσσεται ένα αίσθημα ζήλιας καθώς μοιράζεσαι τον άνθρωπο που θεωρείς δικό σου, κάτι που όπως φαίνεται λειτουργεί διεγερτικά.

Σεξουαλικό όργιο με τη συμμετοχή δύο αντρών: Με δεδομένο ότι στη φαντασίωση αυτή «συμπρωταγωνιστές» είναι δύο ετερόφυλοι άντρες, βάζει τη μοναδική γυναίκα στο κέντρο της «σκηνής».

Η παρακολούθηση άλλων ενώ κάνουν σεξ: Ερωτισμός, αίσθηση κινδύνου καθώς πραγματοποιείται μια πράξη που αποτελεί ταμπού, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φαντασιώσεις.

Φαντασιώσεις με τη γυναίκα σε ρόλο θύματος: Η πολυσυζητημένη φαντασίωση ακόμη και ενός βιασμού, είναι εξαιρετικά διαδεδομένη καθώς περιλαμβάνει ένα άγριο και βρώμικο «παιχνίδι» δίχως το αίσθημα της ενοχής, που θα υπήρχε σε περίπτωση της εκούσιας πράξης.

Σε ρόλο πορνοστάρ: Το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες θα αρνιόντουσαν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε καταγραφή των ιδιωτικών τους στιγμών, έχει μάλλον οδηγήσει τη συγκεκριμένη πράξη πολύ ψηλά στις πιο διαδεδομένες φαντασιώσεις τους.

Σε ρόλο στρίπερ: Το γεγονός ότι μια τέτοια πράξη κεντρίζει την απόλυτη προσοχή του άνδρα, οδηγεί σε αυτοεπιβεβαίωση και σιγουριά ότι θεωρείται επιθυμητή. Επιπλέον, ακόμη και το γεγονός ότι βρίσκεται όρθια να κυριαρχεί στη «σκηνή» της δίνει τον απόλυτο έλεγχο.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger