E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Τα πάντα όλα» – Αυτή είναι η αυτοβιογραφία του Νίκου Αλέφαντου

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013


Αναμφίβολα είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές των ελληνικών γηπέδων και εδώ και χρόνια έχει μπει στις ζωές και στην καθημερινότητα όλων μας με τις απίστευτες ατάκες του που γίνονται αντικείμενο συζητήσεων σε γήπεδα, καφενεία, παρέες και εργασιακούς χώρους.
«Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» και «τα πάντα όλα» είναι μερικές από τις πολλές ατάκες του μέγα Αλέφα που χρησιμοποιούνται στις μέρες μας από αρκετούς φιλάθλους. Με τόσα που έχει πει θα ήταν περίεργο, ο Νίκος Αλέφαντος, να μη γράψει βιβλίο για τη ζωή του.
Και επιτέλους για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς το όνειρο -να μάθουν λεπτομέρειες από τα όσα είδε και άκουσε στα αποδυτήρια ο Νικόλας- έγινε πραγματικότητα. Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο για την ζωή και την καριέρα του, με τίτλο: «ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: “Τα πάντα όλα” – Η αυτοβιογραφία ενός θρύλου», από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Η καριέρα του καλύπτει πέντε δεκαετίες. Έγινε πασίγνωστος ως προπονητής, αρχίζοντας ως παίκτης από τον ιστορικό Αστέρα Εξαρχείων και αναλαμβάνοντας κατόπιν πολλές ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των οποίων: ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής και οΠανιώνιος. Είναι ο έλληνας τεχνικός που ενσωμάτωσε στα πλάνα του συστήματα και καινοτομίες σπουδαίων ξένων προπονητών, όπως οι Μαρτσέλο Λίπι, Ερνστ Χάπελ και Αρίγκο Σάκι.
Μεγάλη του αγάπη βεβαίως ήταν και παραμένει ο Ολυµπιακός Πειραιώς, του οποίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τρεις φορές μέσα σε μία 20ετία.
Φυσικά όπως όλοι οι άνθρωποι έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές, έχει να πει και καλά και άσχημα! Αυτά βέβαια που έχουν κάνει… θραύση και “πουλάνε” είναι τα αρνητικά λόγια κατά συναδέλφων του, κατά ποδοσφαιριστών, κατά δημοσιογράφων, κατά διαιτητών, ακόμη και κατά ανθρώπων της εκκλησίας αλλά και πολιτικών.
Ο φίλαθλος κόσμος αγαπά τον Αλέφαντο για τον μαχητικό χαρακτήρα του, την ντομπροσύνη του και, κυρίως, για τη μοναδική αμεσότητα με την οποία εκφράζεται.
Στην αυτοβιογραφία του ο Νίκος Αλέφαντος αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα αποδυτήρια και λεπτομέρειες από την καριέρα και τη ζωή του που σίγουρα θα ανταμείψουν το φίλαθλο κοινό.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger