E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Το αφεντικό τρελάθηκε»: Πρώην τραπεζίτης μοιράζει λεφτά με το τσουβάλι σε αγνώστους!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Το αφεντικό τρελάθηκε….» 

Αυτός ο χαρακτηρισμός θα ταίριαζε στον 43χρονο πρώην τραπεζίτη Jeffrey Horan, ο οποίος μετά από πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε άρχισε να μοιράζει εκατομμύρια δολάρια σε ανθρώπους που γνώριζε ελάχιστα.

Ο Jeffrey ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε κολοσσούς όπως η Lehman Brothers και η UBS, μετά το ατύχημα εμφάνισε ψυχική διαταραχή, κάτι το οποίο παρότι γνώριζε ο οικονομικός του σύμβουλος στην Τράπεζα της Αμερικής, δεν έκανε κάτι για να τον σταματήσει.

Την είδηση έφερε στο προσκήνιο η New York Post, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο νομικός σύμβουλος και αδελφός του τραπεζίτη.

Σύμφωνα με την Post, η μήνυση αναφέρει ότι το 2010 ο πρώην τραπεζίτης, έδωσε σε έναν εργολάβο, ονόματι Alex Gershkovich , από το Νιου Τζέρσεϊ μία Lamborghini αξίας $460.000, καθώς και άλλα $600.000 για επαγγελματικούς λόγους.

Επίσης, γίνεται αναφορά σε μία γυναίκα από το Κουίνς, την Erika Ortiz, στην οποία o Horan αγόρασε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes αξίας $72.000, προσφέροντάς της άλλα $300.000 για λόγους που δεν διευκρινίζονται.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger