E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ελληνίδα Next Top Model που διαδηλώνει στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες]

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013






Στην μέση των διαδηλώσεων εναντίον του Ερντογάν βρέθηκε η Ντένια Αγαλιάνου, γνωστή από την συμμετοχή της στον 1ο κύκλο του Next Top Model, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.
«Μετά τα επεισόδια επικρατεί ενθουσιασμός. Βγήκε κόσμος με τις κατσαρόλες και πανηγυρίζει. Όλοι σιχαίνονται τον Ερντογάν. Ο απλός κόσμος μοιάζει πολύ με τους Έλληνες. Παρασύρθηκα κι εγώ από το κλίμα και κράτησα μια Τουρκική σημαία. Το διασκέδασα. Αυτές τις μέρες η δουλειά έχει παγώσει. Όλα τα castings έχουν σταματήσει. Περιμένουμε να ηρεμήσει κι άλλο η κατάσταση και να δουλέψουμε και πάλι».
Αυτό δήλωσε η Ντένια στο gossip tv σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβασε στο blog της.
Και συγκεκριμένα εκείνης που την δείχνει στην οροφή ενός Γερμανικού αυτοκινήτου με μια Τούρκικη σημαία.
Η πρώην υποψήφια Next Top Model δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία όπου, πέρα από περιζήτητο μοντέλο, της έχουν προτείνει κατά καιρούς συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και την παρουσίαση του τουρκικού Next Top Model. Ενώ έχει σχεδιάσει και την δική της σειρά ρούχων.
Αν και εκείνη, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο lifestyle options, έχει άλλα όνειρα «Να δουλέψω ως μοντέλο για λίγα χρόνια ακόμη και μόλις συγκεντρώσω τα χρήματα που χρειάζομαι, να τα επενδύσω στις σπουδές μου πάνω στο θέατρο και τον κινηματογράφο στην Νέα Υόρκη».
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger