E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Aπίστευτη αγγελία - Δώστε μας το σπίτι σας δίχως ενοίκιο και θα σας πληρώνουμε τα έξοδα!

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013


Δεν είναι ανέκδοτο αλλά αγγελία η οποία απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν μπορούν να βρουν ενοικιαστή και είναι απλή και ξεκάθαρη. Τους λέει παραχωρήστε μας το ακίνητο σας δίχως ενοίκιο και εμείς θα σας πληρώνουμε όλα τα έξοδα, οπως για παράδειγμα το χαράτσι και τα κοινόχρηστα. 

Η απίστευτη αγγελία που εντόπισε πρώτο το Newsit, είναι πέρα για πέρα αληθινή, δημοσιεύτηκε στη Χρυσή Ευκαιρία την περασμένη Κυριακή 2, Ιουνίου, 2013 και ήδη την έχουν διαβάσει 309 άτομα. 

Καταχωρήθηκε από γραφείο συμβούλων εναλλακτικών τύπων παραχώρησης ακινήτων οι οποίοι αποσαφηνιζουν πως δε ζητούν αμοιβή. 

Την ώρα που οι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να πληρώσουν τον ένα φόρο μετά τον άλλο και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, την ώρα που τα ενοίκια μειώνονται ακολουθώντας τις μειώσεις που επιβάλλονται σε μισθωτούς και συνταξιούχους κάποιοι συνέλαβαν την ιδέα της παραχώρησης του ακινήτου με την έγγραφη δέσμευση οτι θα πληρώνονται όλα τα έξοδα που επιβαρύνουν το ακίνητο, όπως το χαράτσι και τα κοινόχρηστα. 


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Εκμεταλεύονται κάποιοι την ανάγκη του κόσμου, γιατί είναι προφανές από την μικρή αγγελία ότι δεν θα παίρνει τίποτα ο κάτοχος του διαμερίσματος, αλλά οι σύμβουλοι σίγουρα θα ζητάνε κάποιο ποσό για την εκδούλευση από τον ένοικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger