E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διάσταση απόψεων των τριών εταίρων για την απόφαση του ΣτΕ!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013


Σύγχυση επικρατεί για την ερμηνεία της απόφασης του ΣτΕ, για το λουκέτο της ΕΡΤ. Διαφορετική ερμηνεία δίνει το Μαξίμου, ενώ διαφορετική έχουν οι Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος, που βλέπουν επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ο κ. Στουρνάρας αλλά και κύκλοι της κυβέρνησης μιλούν για έναρξη της λειτουργίας του νέου φορέα το συντομότερο.
Πάντως το Μαξίμου επιμένει ότι δεν ανεστάλη η κατάργηση της ΕΡΤ από το ΣτΕ και ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απολυμένοι. 
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «ποτέ δεν επεδίωξα μπρα ντε φερ». Τόνισε πως θα είναι άλλος ο υπεύθυνος για το νέο φορέα, όχι ο κ. Κεδίκογλου.
«Η ΕΡΤ καταργήθηκε» επιμένει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με το Μαξίμου, έγινε συζήτηση για ανασχηματισμό χωρίς να τεθεί θέμα προσώπων. Δεν τέθηκε θέμα αντιπροέδρων, επέμεναν οι ίδιες πήγες, θέλοντας προφανώς να μην μπουν σε συζητήσεις που θα αφορά ονόματα.
Είναι χαρακτηριστικό πως στο Μέγαρο Μαξίμου επέμεναν σε διαφορετική «ανάγνωση» της απόφασης, καλώντας τους δημοσιογράφους τέσσερις φορές για ενημέρωση, ακόμη και μία ώρα μετά την έκδοση της απόφασης, επιμένοντας στη θέση πως δεν χρειάζεται να ανοίξει η ΕΡΤ.
Στην Ιπποκράτους περιμένουν να ανοίξει η ΕΡΤ, τονίζοντας πως η δημόσια τηλεόραση είναι αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή και όχι θέμα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Αγίου Κωνσταντίνου, αφού ο Φώτης Κουβέλης ζήτησε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, τονίζοντας ξανά πως οι συζητήσεις για το μέλλον της κυβέρνησης θα πρέπει να γίνουν με ανοιχτή την ΕΡΤ. 

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger