E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 tips για φλερτ στα social media (αφού κόλλησες σε Facebook-Twitter)

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013


Το «ποντίκι» έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου; Έχει κοντύνει το δάχτυλό σου από το να γράφεις στο κινητό σου; Πλέον αντί για «τέλεια» λες απλά «lol»; Τότε μάλλον θα πρέπει να αναπτύξεις και το ταλέντο σου στο διαδικτυακό φλερτ.

Από τον Ινστρούκτορα

Ακολουθούν πέντε «σταθερές» από τις οποίες δεν θα πρέπει να παρεκκλίνεις ποτέ. Έτσι απλά, μπορείς να γίνεις ένας μεγάλος σέντερ φορ και να σου φύγει για πάντα η «ρετσινιά» του Τόργκελε.

5. Οι φωτογραφίες

Είναι πάρα πολλές οι γκόμενες που χρησιμοποιούν φωτογραφίες από μοντέλα του εξωτερικού, ημιάγνωστες στην Ελλάδα. Αν έχει μόνο μια φωτογραφία, τα πράγματα είναι… δύσκολα ή είσαι τυχερός γιατί μιλάς με τη δίδυμη αδερφή της Αλεσάντρα Αμπρόζιο, της Κέλυ Μπρούκ ή της Κέιτ Άπτον!

4. Ο πέφτουλας

Όχι, δεν πρέπει να είσαι τέτοιος! Το μόνο που μπορείς να κερδίσεις με εκφράσεις του τύπου «ti moraki eisai esy?» και «pssssss… Me treleneis manari moy» στις φωτογραφίες της στο Facebook, είναι τη χλεύη των υπολοίπων. Να είσαι διακριτικός. Και φυσικά, αν μπει κάποια στο λογαριασμό σου και δει την απελπισία σου, πως την πέφτεις δηλαδή ακόμη και σε γκόμενα από το Καζακστάν, τότε οι ελπίδες σου να βγάλεις γκόμενα είναι όσες και του Γιώργου Παπανδρέου να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Μηδαμινές!

3. Ψέματα

Αν θέλεις να καταφέρεις να κάνεις σεξ με τύπισσα, θα πρέπει να κόψεις τις παπαριές. Άσε τις παπαριές περί κάμπριο, μην λες μαλακίες πως είσαι εκζέκιουτιβ, μην το παίζεις «ο γιος του γαμάω»! Να είσαι ειλικρινής, γιατί κάποια στιγμή, θα επιδιώξεις να συναντηθείτε και το κάζο που θα πάθεις, θα είναι τεράστιο!

2. Υπομονή

Αν την πέσεις, ακόμη και με μια ειλικρινή ατάκα του τύπου «θα σε ήθελα γυμνή στο κρεβάτι μου», οι πιθανότητες να σου απαντήσει είναι απειροελάχιστες! Το στοίχημα είναι να της κινήσεις το ενδιαφέρον και να τη βάλεις στη διαδικασία να σου απαντήσει. Πρέπει να είσαι ευρηματικός, αλλά όχι παπαρολόγος. Το «αληθινός» εκτιμάται πάντα.

1.Τηλέφωνο

Ανάμεσα στις ατέλειωτες συζητήσεις σας στο messenger και το ραντεβού, θα πρέπει να υπάρχει και η τηλεφωνική επικοινωνία. Έτσι θα καταλάβεις αν η σέξι γκόμενα σου προκύψει… κάτι άλλο εκτός από γυναίκα, αν το IQ της ταιριάζει με το δικό σου και πολλά άλλα. Σκέψου να μην το έχεις κάνει και στις τρεις πρώτες κουβέντες που ανταλλάξετε στο πρώτο τετ α τετ να συνειδητοποιήσεις πως «κεκεδίζει».

koolnews

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger