E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στο τμήμα η μπάντα "The Shrine" επειδή έχουν μακριά μαλλιά

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τι καταγγέλλει συγκρότημα που επισκέφθηκε τη χώρα μας για δίωρη ταλαιπωρία στο αστυνομικό τμήμα λόγω εμφάνισης 

Το συγκρότημα "The Shrine" μέσω της ιστοσελίδας του "καταγγέλλει" την Ελληνική Αστυνομία για παντελή έλλειψη "φιλοξενίας". Για την ακρίβεια, όπως υποστηρίζει η μπάντα, αστυνομικοί τους μετέφεραν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή έχουν... μακριά μαλλιά.

Οι Αμερικανοί από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, εμφανίστηκαν στις 18 Μαΐου στην Αθήνα και σχολίασαν το περιστατικό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι τα μέλη του γκρουπ μαζί με δύο Έλληνες οργανωτές της συναυλίας επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και κάποια στιγμή στάθμευσαν για λίγο στην παραλιακή, στο ύψος της Γλυφάδας, για να αποφασίσουν πού θα πάνε για μπάνιο.

Τα μέλη του συγκροτήματος είχαν αφήσει τα διαβατήριά τους στο ξενοδοχείο και γι' αυτό τον λόγο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου παρέμειναν περίπου δύο ώρες μέχρι να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων.

"On our first day off after 26 shows straight we were stopped by the police for having long hair while walking the streets of Athens… After two hours of questioning at the station we were set free and spent the rest of the day swimming in the Aegean Sea…. Fuck the police worldwide", έγραψαν οι ίδιοι.

Ελληνιστί: "Την πρώτη ημέρα που είχαμε ρεπό μετά από 26 συνεχόμενες συναυλίες, μας σταμάτησε η αστυνομία επειδή έχουμε μακριά μαλλιά, ενώ περπατούσαμε στους δρόμους της Αθήνας... Έπειτα από δύο ώρες ανάκρισης στο τμήμα, αφεθήκαμε ελεύθεροι και περάσαμε την υπόλοιπη μέρα κολυμπώντας στο Αιγαίο... Γ@μ@ την αστυνομία σε όλο τον κόσμο".

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα "Αυγή", είναι η πρώτη φορά μετά το 1967 που οι ελληνικές αρχές προσαγάγουν συγκρότημα. Στις 17 Απριλίου 1967, οι Rolling Stones ήρθαν στην Αθήνα για συναυλία στο στάδιο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, λίγες μόλις ημέρες πριν το πραξικόπημα της Χούντας.

Η συναυλία δε κράτησε πάνω από 20 λεπτά. Και η αφορμή, ένα μάτσο κόκκινα γαρύφαλλα που άρχισε να μοιράζει ο μάνατζερ του συγκροτήματος κατ' εντολή Mick Jagger.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξέλαβαν την κίνηση σαν σήμα κομμουνισμού και "ξυλοφόρτωσαν" τους καλλιτέχνες και κόσμο που παρακολουθούσε τη συναυλία ενώ τους οδήγησε στο τμήμα.


Shrine - deep river από CDemo83

http://news247.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger