E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δραματικές σκηνές κατά τη συνάντηση του μητροκτόνου με τον πατέρα του

Κυριακή 26 Μαΐου 2013


Σκηνές μεγάλου πόνου και θλίψης εκτυλίχθηκαν χθες στα κρατητήρια της Α/Δ Ακαρνανίας, όπου για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο, ο 17χρονος μητροκτόνος συναντήθηκε με τον πατέρα του.
Ο 17χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το άγριο έγκλημα που διέπραξε σκοτώνοντας τη μητέρα του με πέντε μαχαιριές, επειδή «θόλωσε» το μυαλό του από τις παρατηρήσεις που του έκανε να κλείσει την τηλεόραση.
Η συνάντηση με τον πατέρα έξω από τα κρατητήρια είχε σύντομη διάρκεια αφού είναι δεδομένο πως πατέρας και γιος βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι και τα δυο μοναδικά άτομα που γνωρίζουν τι έγινε τη μοιραία νύχτα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Ιωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr μετά από αίτημα του 17χρονου, ο ίδιος ο μητροκτόνος συνάντησε τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.
Ο 17χρονος έχει και έναν μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος ωστόσο αναχώρησε για εξωτερικό, χωρίς να δει τον μικρότερο αδερφό του.
Η υπεράσπιση του, δίνει όλο το βάρος στην ψυχική του υγεία και στην ανάγκη να τύχει ειδικής αγωγής και προσοχής και όχι να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ήδη πάντως έμπειρος ψυχίατρος έχει συναντηθεί με τον ανήλικο και τη Δευτέρα θα παραδώσει τις δικές του επιστημονικές διαπιστώσεις και το πόρισμα του απευθείας στον ανακριτή.

http://www.koolnews.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger