E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν τους άρεσαν τα νουντλς και... σκότωσαν τον σεφ!

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Τραγικό τέλος βρήκε ένας διάσημος Ιάπωνας σεφ, ο Μίκι Νοζάβα, ο οποίος, καυγάδισε με δυο δυσαρεστημένους πελάτες που έφυγαν από το εστιατόριό του χωρίς να πληρώσουν επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό.

Ο 57χρονος σεφ, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκατασταθεί στο νησί Σιλτ της Γερμανίας, υπέκυψε την Δευτέρα στα τραύματά του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του τοπικού νοσοκομείου, ανέφερε η εισαγγελέας Ούλρικε Στάλμαν-Λίμπελτ. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της νεκροτομής, πρόσθεσε.

Ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Νοζάβα έχουν συλληφθεί δύο εργάτες ηλικίας 36 και 50 ετών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως μεταδιδει το “enikos.gr”, αφορμή για τη φιλονικία στάθηκε ένα πιάτο νουντλς με λαχανικά και μοσχαράκι. Η εφημερίδα Sylt Rundschau έγραψε ότι οι δύο άνδρες ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους γιατί δεν τους άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ήταν μαγειρεμένο το φαγητό τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Bild.de, εξαφανίστηκαν χωρίς να πληρώσουν.

Αργότερα την ίδια νύχτα ο Νοζάβα, που θεωρείτο εξπέρ στην ιαπωνική-ιταλική φιούζιον κουζίνα, ξανασυνάντησε τυχαία τους δύο εργάτες σε ένα τοπικό μπαρ και ο καυγάς τους συνεχίστηκε.

Ο σεφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία, όπως δήλωσε η πρώην σύζυγός του. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger