E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Στο Αγρίνιο εκδίδουν τα παιδιά τους για 5 ευρώ!!!

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013



Σοκάρουν οι καταγγελίες πολιτών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας,σύμφωνα με τις οποίες, κάποιοι τσιγγάνοι στην περιοχή του Αγρινίου φθάνουν να εκδίδουν ακόμα και τα παιδιά τους για λίγα ευρώ, φέρνοντας φαινόμενα μαστροπείας στους δρόμους της πόλης.

Ανεξαρτήτως του εάν είναι μέρα ή νύχτα, νεαρές κοπέλες/παιδιά  αναζητούν «πελάτες», κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας, χωρίς να αποκλείονται και οι νεότεροι. Στην πόλη έχουν διαμορφωθεί πιάτσες με χαρακτηριστικότερη εκείνη από την Χατζοπούλου μέχρι τη Σουλίου αλλά και κατά καιρούς σημεία της Καλυβίων.

Υπάρχει ένας αριθμός από ενήλικες τσιγγάνες που πλησιάζουν ηλικιωμένους(συχνά από χωριά γύρω από το Αγρίνιο) που πίνουν τον καφέ τους ή κάθονται στα παγκάκια και τους προτείνουν να τους δείξουν σημεία του σώματός τους ή να τις θωπεύσουν για ένα ευτελές ποσό δηλαδή 5 ευρώ ή και λιγότερα. Σε περίπτωση που θέλουν κάτι παραπάνω η ταρίφα ανεβαίνει και πάει στα 10 ή 15 ευρώ. 

Οι… συνευρέσεις κανονίζονται και μέσω κινητού και λαμβάνουν χώρα σε πυλωτές, ασανσέρ και υπόστεγα. Η αστυνομία έχει καταγράψει περίπτωση σύλληψης για τέτοια αιτία!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μόλις την Πέμπτη δυο κορίτσια μπήκαν στο μαγαζί του και του έκαναν την πρόταση που έχουμε προαναφέρει. Έχουν δασκαλευτεί να  προκαλούν διαρκώς τους περαστικούς και να δημιουργούν μια συγκεκριμένη αρρωστημένη ατμόσφαιρα γιατί οι προαγωγοί τους ξέρουν ότι κάτι τέτοιο απωθεί τους «καθώς πρέπει» και στο μέρος μένουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι.

Υπάρχει άραγε κάποιος να ασχοληθεί; Τα παιδιά πρέπει να προστατευτούν.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger