E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H LaFerrari αναστατώνει (και παίρνει την πρώτη της κλήση!)

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013



Την είδαμε για πρώτη φορά στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο και χάσαμε τον ύπνο μας. Τώρα μαθαίνουμε πως συνεχίζει να αναστατώνει όσους τη βλέπουν ακόμη και ως πρωτότυπο σε δοκιμές. Ο λόγος για τη νέα LaFerrari.

Η επίσημη παραγωγή της δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και την είδαν να κυκλοφορεί στο Ντουμπάι. Μάλιστα εκεί πήρε την πρώτη της κλήση. Δεν ξέρουμε αν οι δοκιμαστές της Ferrari έκαναν κάποιο τεστ ή προσπαθούσαν να προσελκύσουν πελάτες, όμως ακόμη και με camouflage η LaFerrari δεν πέρασε απαρατήρητη.

Με πολλά στοιχεία από την F1, η LaFerrari, είναι το πιο ισχυρό μοντέλο από το Maranello, που θα βγει στην παραγωγή (σε 499 αντίτυπα).
H δύναμη της έρχεται από ένα τροποποιημένο V12 κινητήρα 800 ίππων, ο οποίος θα συνεργαστεί με ένα σύστημα KERS (κάτι σαν ηλεκτροκινητήρα με ανάκτηση και αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας) και θα αποδίδει επιπλέον 163 ίππους.

Η επιτάχυνση της LaFerrari από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα υπολογίζεται πως θα διαρκεί μόλις τρία δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 370 χιλιόμετρα την ώρα.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger