E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βουλευτής προσέλαβε τον εραστή της και την ερωμένη του πατέρα της!

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013



Ως επιστημονικό συνεργάτη είχε προσλάβει τον εραστή της αλλά και την σύντροφο του πατέρα της, που μάλιστα πληρωνόταν χωρίς να ''πατάει'' στη δουλειά της, η Γερμανίδα βουλευτής Ντοροτέε Μπερ.

Τη ''λαμογιά'' που έκανε η εκπρόσωπος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για οικογενειακά θέματα Ντοροτέε Μπερ, αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel".

Η κυρία Μπερ είχε προσλάβει ως επιστημονικό συνεργάτη στο γραφείο της στο Βερολίνο τον σημερινό της σύζυγο, ο οποίος παραιτήθηκε λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους, τον Φεβρουάριο του 2006. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι βουλευτές απαγορεύεται να απασχολούν συγγενείς, συζύγους, μνηστήρες ή συντρόφους.

Σε ερώτηση του περιοδικού σχετικώς με το πότε συνδέθηκε με τον σύζυγό της, η βουλευτής απάντησε: «Δεν σχολιάζω την προσωπική μου ζωή». Ανάλογη ήταν η απάντηση που έδωσε και σε ό,τι αφορά την αποκάλυψη ότι απασχολούσε επί χρόνια την σύντροφο του πατέρα της. Σε γραπτή της δήλωση, παραδέχθηκε ότι απασχολούσε την εν λόγω γυναίκα επί έξι χρόνια, αλλά δεν αναφέρθηκε στην σχέση της με τον πατέρα της, ενώ κύκλοι του κόμματος, τους οποίους επικαλείται το περιοδικό, μετέφεραν ότι η κυρία ελάμβανε την αμοιβή της χωρίς να εργάζεται.

«Δεν σχολιάζω ούτε την προσωπική ζωή των γονιών μου», δήλωσε η κυρία Μπερ.

Είχε προηγηθεί αποκάλυψη ότι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CSU Γκέρογκ Σμιντ απασχολούσε επί 23 χρόνια την σύζυγό του, έναντι μηνιαίας αμοιβής 5500 ευρώ.

Ο Πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών και Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις γύρω από τα στελέχη του περιορίστηκε να δηλώσει «αυτά τα πράγματα απλώς δεν γίνονται». 

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger