E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεκρόφιλος σκότωσε την κόρη της συντρόφου του για να κάνει σεξ με το πτώμα της!

Σάββατο 20 Απριλίου 2013



Μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει στο άκουσμα της η είδηση πως, πρώην δήμαρχος επαρχίας του Μίσιγκαν, δολοφόνησε την 24χρονη κόρη της αρραβωνιαστικιάς του, ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τη φαντασίωσή του να κάνει σεξ με πτώμα!
Ο 55χρονος νεκρόφιλος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο της πόλης, σε τουλάχιστον 56 χρόνια φυλάκισης, για το αποτρόπαιο έγκλημά του. Μάλιστα, η δικαστής, κατά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου είπε: «Ο Τζον Ντ. Γουάιτ, θα εκτίσει ποινή φυλάκισης, από 56 έως και 85 χρόνια, καθώς δεν πρέπει να μείνει ελεύθερος ποτέ ξανά στην υπόλοιπη ζωή του». Μάλιστα, στην απόφαση των δικαστών, έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός πως υπήρχαν κατηγορίες, από δύο ακόμη γυναίκες, πως ο συγκεκριμένος άντρας τους είχε, παλαιότερα, επιτεθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος, λίγο καιρό μετά το έγκλημα, ομολόγησε πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος, ενώ αποκάλυψε και την αιτία που τον έσπρωξε στο να κάνει κάτι τέτοιο: Η αρρωστημένη φαντασίωσή του να κάνει σεξ με νεκρή κοπέλα.
Οι ερευνητές δήλωσαν, πως την ημέρα του φονικού, ο Γουάιτ, είχε καταναλώσει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα μπύρας πριν φτάσει στο σπίτι της άτυχης 24χρονης. Όταν μπήκε μέσα, της επιτέθηκε χτυπώντας τη με ένα βαρύ αντικείμενο, πολλές φορές, στο κεφάλι, και στη συνέχεια τη στραγγάλισε με τη χρήση καλωδίου.
Το στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο έγκλημα, ακόμη πιο μακάβριο, είναι πως την ώρα της δολοφονίας του βιασμού, στο σπίτι, βρισκόταν το 3χρονο αγοράκι της νεαρής κοπέλας. Στη συνέχεια, ο 55χρονος, πήρα το πτώμα και το μετέφερε στο κοντινό δασάκι της περιοχής, ενώ, μετά από αυτό, γύρισε στο σπίτι, και έντυσε με αποκριάτικο κουστούμι το μικρό αγόρι, (ήταν η ημέρα του Χάλογουιν) και έκαναν μαζί την καθιερωμένη βόλτα της ημέρας, από πόρτα σε πόρτα, όπως προστάζει το έθιμο!

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger