E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τρίο με πτώματα δυο μαύρων που δολοφόνησαν οι εραστές της‏

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013



Σοκαριστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την διαβόητη υπόθεση των Joliet Murders. 

Εκεί όπου η 18χρονη Αλίσα Μασάρο έπεισε τον σύντροφό της και δυο φίλους του να σκοτώσουν δυο μαύρους προκειμένου να κάνει σεξ με τα πτωματά τους.

«Είναι ένα από τα πιο σατανικά πράγματα που έχω δει στα 27 χρόνια θητείας μου. Σχεδόν δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι ικανοί για τέτοιες πράξεις».

Αυτό δήλωσε ο Μάικ Τράφτον, σερίφης της πόλης Τζολιέτ στο Ιλινόις, μετά την σύλληψη της 18χρονης Αλίσα Μασάρο και των συνεργών της στα τέλη Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον 24χρονο Τζόσουα Μίνερ, τον εραστή της 18χρονης, προθεσή του ήταν να εκπληρώσει την φαντασίωση που του είχε εκφράσει εκείνη ότι έχει, δηλαδή «να κάνει σεξ με ένα πτώμα».

Εκείνοι συνάντησαν κάπου έξω τους -22χρονους φίλους και αριστούχους μαθητές- Έρικ Γκλόβερ και Τέρενς Ράνκινς και τους δελέασαν πίσω στο σπίτι του Μίνερ με την υπόσχεση ότι θα κάνουν σεξ με την Bethany.

Εκεί όπου κατάφεραν (και οι 4 μαζί) να τους στραγγαλίσουν. Στην συνέχεια ο Μίνερ, αφού άρχισε να ποδοπατεί τα πτώματα των δυο άτυχων νέων και να τα χρησιμοποιεί ως σανίδες του σερφ, ζήτησε από την 18χρονη να εκπληρώσει την φαντασίωσή της και να κάνει σεξ με αυτούς.

Τόσο μαζί τους, όσο και πάνω τους, αφού στην συνέχεια -σύμφωνα με την αστυνομία- οι δυο άντρες και η 18χρονη άπλωσαν ένα μπεζ σεντόνι πάνω από τα πτώματα και επιδόθηκαν όλοι μαζί σε ερωτικές περιπτύξεις.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger