E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013



Κριός
21/3-20/4

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Κριέ. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω, και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, μέσα από ένα θετικό κλίμα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει. Κάτι καλό ετοιμάζεται για εσένα, τώρα που η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς και σε ευνοεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά, αγαπητέ Κριέ, και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που μπορεί να συναντήσεις, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με ήρεμη συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.




Ταύρος
21/4-20/5

Το μυαλό σου σήμερα, φίλε Ταύρε, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Φρόντισε μόνο να μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα μεν, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα θα είναι περαστικές, αγαπητέ Δίδυμε, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε την ανυπομονησία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα, όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, βγες με φίλους ή δέξου προσκλήσεις σε σπίτια και αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι, θα μπορέσεις να γοητεύσεις τους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου σχέδια παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητευθείς. Κινήσου δυναμικά, για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα βάλεις το μυαλό σου κάτω, προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό κέλυφος, που έχεις δημιουργήσει γύρω σου..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να εξασφαλίσεις κάποια επιπλέον έσοδα στο μέλλον.




Λέων
23/7-23/8

Οι αλλαγές ίσως να είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αγαπητέ Λέων. Κάνε σήμερα ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε, αν μπορείς, ακόμα και την κοινωνικότητά σου για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρείτε  μαζί τις λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Αν ακόμη δεν έχεις γνωρίσει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να συναναστραφείς με κόσμο και να αφήσεις την προσωπικότητα σου να γοητεύσει τους πάντες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θέλει μεγάλη προσοχή, ωριμότητα και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Παρθένε, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, η μέρα είναι θετική και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, συγκεντρώσου στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλύτερη τροπή για το μέλλον. Να θυμάσαι πως η μέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφα και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, ίσως πρέπει να ανοιχτείς περισσότερο σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα, αν είσαι Παρθένος. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία σε σχέση με τα έξοδα που έχεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Ίσως τα πράγματα να μην εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, φίλε Ζυγέ, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό σήμερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μπορείς να περιμένεις σήμερα φλερτ και έντονες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της μοναξιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε κάνει να σκέφτεσαι κάπως παράλογα και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και απόφυγε να μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο, γι’ αυτό προσπάθησε να την αλλάξεις. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται το αποψινό βράδυ και μην παραπονιέσαι άλλο, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δημιουργείς λαβή για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο εκτός προϋπολογισμού. Αν μπορείς, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Τοξότης
23/11-21/12

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Τοξότη, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην φοβηθείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ανοιχτείς, για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγει η σχέση σου από το τέλμα, στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος, μην υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί του τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με τα νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις




Αιγόκερως
22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, εργάζεσαι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση της δουλειά. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το ταίρι των ονείρων σου, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει, αλλά εσύ δε του δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ άφοβα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να αναβάλεις τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.



Υδροχόος
20/1-19/2
Αν είσαι Υδροχόος, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς βέβαια σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν ακόμη έχεις ερωτικές μοναξιές στη ζωή σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα λάμψει η δυναμικότητά σου, φίλε Υδροχόε, και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις. Θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.



Ιχθείς
20/2,20/3

Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και να μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μικρής σημασίας, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρνα στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως για να τακτοποιήσεις ζητήματα, ιδιαίτερα όσα αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Αν πάλι είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι είναι και στο χέρι σου να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Ίσως θα πρέπει να βγαίνεις λίγο παραπάνω και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, για να βρεις μια καλή ισορροπία.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger