E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιοι και γιατί πιστεύουν πως ο Τσάβες γύρισε στην Βενεζουέλα για να πεθάνει

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013



Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος επέστρεψε τη Δευτέρα στη χώρα του, μετά από περισσότερο από δύο μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Αβάνας στην Κούβα, όπου υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο, πάσχει από αναπνευστική ανεπάρκεια, εξέλιξη η οποία «δεν είναι ευνοϊκή», δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός επικοινωνίας της Βενεζουέλας, Ερνέστο Βιλέγκας.
«Η μετεγχειρητική αναπνευστική ανεπάρκεια εξακολουθεί να υφίσταται και η τάση αυτή δεν είναι ευνοϊκή. Συνεχίζεται η θεραπεία του», ανέφερε ο υπουργός, σε μια δήλωση που μεταδόθηκε από όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα στη χώρα. «Ο ασθενής παραμένει σε επικοινωνία με τους συγγενείς του, την κυβερνητική ομάδα, και είναι σε στενή συνεργασία με την ιατρική ομάδα», προστίθεται στη δήλωση που αφορά την υγεία του Ούγκο Τσάβες.
Οι υποστηρικτές του, προσεύχονται ο σοσιαλιστής πρόεδρος να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σκηνή, αλλά πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι ο Τσάβες επέστρεψε στη Βενεζουέλα ώστε να παραιτηθεί και να υπάρξει ομαλή μετάβαση της εξουσίας, ή απλά για να πεθάνει στην πατρίδα του.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger