E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρευνα: Με το Βιάγκρα χάνεις κιλά (και χωρίς να κάνεις σεξ)!

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013


Το Βιάγκρα αποτελεί εδώ και χρόνια τον καλύτερο σύντροφο για τους άντρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική τους διέγερση. Οι επιστήμονες ωστόσο ανακάλυψαν πρόσφατα μια νέα παρενέργεια του χαπιού που όπως όλα δείχνουν θα κάνει το Βιάγκρα πολύ πιο περιζήτητο.
Ερευνητές ανακάλυψαν πως το χάπι μετατρέπει τα λευκά κύτταρα λίπους σε μπεζ, κύτταρα τα οποία βοηθούν στην καύση θερμίδων του σώματος αντί για την αποθήκευσή τους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετικό και στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, ασθένεια που μαστίζει πολλούς ανθρώπους στον κόσμο και μπορεί πολλές φορές να αποβεί μοιραία.
Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Βόννης, με επικεφαλής τον καθηγητή Αλεξάντερ Πφάιφερ, χορήγησε Βιάγκρα σε ποντίκια, διαπιστώνοντας το απρόσμενη αυτή μετατροπή των κυττάρων λίπους. Ανακάλυψαν επίσης πως το χάπι αποτρέπει τα λευκά κύτταρα λίπους από το να διογκώνονται και να απελευθερώνουν ορμόνες που ευθύνονται για την πρόκληση φλεγμονής στον οργανισμό, που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανακοπή.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger