E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2013

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, αγαπητέ Κριέ, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το σημερινό σας βράδυ χωρίς πραγματικό λόγο. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.




Ταύρος
21/4-20/5Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει, φίλε Ταύρε, και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με πιο θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, ευτυχώς ο σύντροφός σου φτιάχνει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου και αυτό σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σε μία κοινωνική εκδήλωση που πρόκειται να παραβρεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου, ίσως προκύψουν έξοδα που δεν περίμενες. Είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου..



Δίδυμοι
21/5-21/6

Απόλαυσε αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς τα σχέδιά σου να προχωρούν όπως τα υπολογίζεις και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις την ουσιαστική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων και η βοήθεια που θα σου δώσουν, θα αποδειχτεί πολύτιμη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, επικρατεί ηρεμία, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι. Χρειάζεσαι χαλάρωση και ρομαντική ατμόσφαιρα και το σημερινό βράδυ θα τα απολαύσεις και τα δύο στο έπακρο. Αν είσαι μόνος, δημιούργησε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που έχεις καλή διάθεση. Στα οικονομικά, προσπάθησε να περιορίσεις τα περιττά έξοδα.



Καρκίνος
22/6-22/7

Για να απαλλαγείς από το άγχος, φίλε Καρκίνε, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά να συνεχίσεις με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Κοίταξε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αγαπητέ Καρκίνε, και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που νοιώθεις.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία, χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν είσαι μόνος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Παρθένε, και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα, που έχεις σε αναμονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος ,ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, όσον αφορά στην συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και, αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Ωστόσο, βρες χρόνο να σκεφτείς και κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε καλή φάση, αγαπητέ Παρθένε, και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και μην αγχώνεσαι άδικα. Με λογική σκέψη και οργάνωση, όλα μπορείς να τα καταφέρεις.



Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, φίλε Ζυγέ, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για εσένα που είσαι μόνος. Αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι απόψε, θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν παντού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Ωστόσο, τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αγαπητέ Σκορπιέ, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια μάλλον ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται όμως να σε παίρνει από κάτω, απλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.



Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Τοξότη, σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Όμως, μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχούν στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτήν την Τρίτη με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, μην μένεις στο σπίτι, αλλά βγες να διασκεδάσεις με αγαπημένους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδα, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα φρόντισε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Φρόντισε να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις να αντιμετωπίσεις. Με δραστικές αποφάσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και το θέμα των οικονομικών σου, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Τρίτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Υδροχόε. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις , οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως, την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, ο σύντροφός σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ, από τη μεριά σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ. Όμως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, σήμερα δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, ίσως σήμερα τα πράγματα να μην πηγαίνουν ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες εξελίξεις να σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως, και ο Ερμής από το ζώδιό σου από σήμερα και στο εξής, θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι, για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές, αγαπητέ Ιχθύ. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger