E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελευθέρωσαν τον 6χρονο όμηρο και σκότωσαν τον 65χρονο δράστη!

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013


Αίσιο τέλος είχε η εξαήμερη ομηρία του 6χρονου αγοριού στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ μετά από συντονισμένη έφοδο της Αστυνομίας.
Οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις έδειχναν να μην έχουν τέλος και όλοι ανησυχούσαν για την υγεία του μικρού παιδιού καθώς ο 65χρονος δεν ήταν συνεργάσιμος. Τελικά ελήφθη η μεγάλη απόφαση. Η Αστυνομία θα πραγματοποιούσε εισβολή στο σπίτι του παιδιού για να το ελευθερώσει.
Ήταν μία επιχείρηση δίχως αύριο η οποία στέφθηκε με επιτυχία αφού τελικά το παιδάκι ελευθερώθηκε και ο 65χρονος άνδρας ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει σκοτώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Όπως ανέφεραν πηγές του FBI, η εισβολή αποφασίστηκε καθώς οι διαπραγματεύσεις οδηγούνταν σε αδιέξοδο. Την περασμένη Τρίτη ο 65χρονος, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού και βετεράνος του Βιετνάμ, ανέβηκε σε ένα σχολικό λεωφορείο και σκότωσε τον οδηγό. Στη συνέχεια διέφυγε κρατώντας όμηρο το μικρό Ίθαν καταφεύγοντας στο αυτοσχέδιο καταφύγιο, στο υπόγειο του σπιτιού του. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ του δράστη και του παιδιού.
Ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος επιχείρησε να εμποδίσει το δράστη και έπεσε νεκρός, κηδεύτηκε την Κυριακή με τιμές ήρωα.
Ποιος ήταν ο 65χρονος από την Αλαμπάμα
Ο Τζίμι Λι Ντάικς, ο 65χρονος από την Μίτλαντ Σίτι σύμφωνα με τις αρχές έπασχε από το σύνδρομο Aspeger, ένα είδος αυτισμού. Ήταν βραβευμένος βετεράνος με μετάλλιο ανδρείας, καθώς συμμετείχε στον πόλεμο του Βιετνάμ. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με την παραβατική συμπεριφορά του, καθώς είχε απειλήσει περαστικούς με το όπλο του. Ήταν μοναχικός άνδρας και ιδιαίτερα αντικοινωνικός. Οι αρχές αρνούνται προς το παρόν να δώσουν στο φως τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 65χρονου απαγωγέα.

http://www.koolnews.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger