E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2013

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Εντελώς αντιφατική θα είναι η σημερινή ημέρα για εσένα, φίλε Κριέ, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές ανατροπές σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες επικοινωνίας, αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό είναι καλό για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, καλό θα είναι να κρατήσεις λίγο ακόμη για τον εαυτό σου κάποιους φόβους ή ανασφάλειες που σε βασανίζουν και να μην μιλήσεις γι’ αυτά στον σύντροφό σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας, χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μήπως πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και σε νέους κύκλους γνωριμιών; Με τις ήδη υπάρχουσες, είναι δύσκολο να συναντήσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, τη σημερινή ημέρα επιβάλλεται να μειώσεις το άγχος σου, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και χωρίς υπομονή, δεν πρόκειται να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από ότι τις προηγούμενες μέρες. Θα δεχτείς προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα ίσως να μην είναι έτσι όπως φαίνονται, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Προσπάθησε να διώξεις την πίεση που αισθάνεσαι, γιατί θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα ξεπεράσεις προβλήματα επικοινωνίας με το ταίρι σου και το κλίμα μεταξύ σας θα γίνει άκρως ρομαντικό και ερωτικό. Βγάλε από το μυαλό σου τις έννοιες σου και αφέσου στις στιγμές που θα ζήσεις μαζί του, χωρίς αναστολές. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε μία νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει!!! Προσέξτε μόνο να μην προσγειωθείτε απότομα..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Ωστόσο, αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες, μην ξεκινήσεις κάτι νέο. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου με αυτοσυγκράτηση, για να μπορέσεις να μειώσεις τα έξοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Επειδή ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, μην εκνευριστείς με κάποια θέματα, που το πιθανότερο είναι πως έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να ξεμπερδεύεις μια και καλή με κάποιες εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, η μέρα θα είναι ήρεμη στα αισθηματικά σου, χωρίς προβλήματα και εντάσεις, και θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Εσύ, φίλε Δίδυμε, που μόλις γνώρισες ένα άτομο που σε γοήτευσε, να ξέρεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις μία τακτική μέχρι να το πείσεις για τις προθέσεις σου. Καμιά φορά οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τις αποδείξεις, για να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι μερικές καταστάσεις είναι στάσιμες. Ενεργοποιήσου άμεσα και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τις διευθετήσεις μόνος σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να δεις τις υποχρεώσεις που έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, σου φέρνουν σήμερα εύνοια και άνοδο. Θα βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητας σου και θα έχεις δίπλα σου άτομα που σε στηρίζουν και σε εκτιμούν χωρίς να περιμένουν κάτι από εσένα. Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς και εκτίμησε τα καλά που σου προσφέρει η Σελήνη σήμερα, στο ζώδιο του Λέοντα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Με ευκολία θα κάνεις όνειρα για το κοινό σας μέλλον και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί δίπλα σας υπάρχουν άτομα που σας βλέπουν ερωτικά. Αν γίνετε λίγο πιο διαθέσιμοι, είναι σίγουρο πως θα σας εκδηλωθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα και εσύ είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φίλε Καρκίνε. Νέες συνεργασίες, αλλά και καινούργια ξεκινήματα, δεν ευνοούνται και γι αυτό, καλό θα είναι να τα αναβάλεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Μην αγχώνεσαι όμως, γιατί θα βρεις τρόπους να τα καλύψεις.



Λέων
23/7-23/8

Εντάσεις και προβλήματα, που δεν περίμενες και σου έρχονται ουρανοκατέβατα, σε περιμένουν σήμερα, αγαπητέ Λέων, με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων . Οι σχέσεις σου δεν πηγαίνουν καλά και πρέπει επειγόντως να ανακαλύψεις τρόπους, είτε για να τις βελτιώσεις, είτε για να τις βγάλεις από την ζωή σου. Άκουσε την γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Ίσως είναι πιο αντικειμενικοί και σε βγάλουν από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σε βασανίζουν πολλά θέματα, σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα μαζί του ώστε να λυθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, οι συνθήκες σε ευνοούν να πλησιάσεις και να στείλεις ένα μήνυμα στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από ό,τι αυτή την στιγμή. Μπορείς να τελειώσεις κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που έχουν μείνει πίσω.




Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα ίσως νιώθεις ένταση και έχεις αρκετά νεύρα, εξαιτίας της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Πρόσεξε λίγο τον εκνευρισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Θα υπάρξουν πιθανές παγίδες σε νέες συμφωνίες και θα πρέπει να έχεις εξετάσει καλά όλες τις λεπτομέρειες πριν τις κλείσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ευχαριστεί, μην το βάζεις κάτω και συνέχισε τον αγώνα σου, για την ανεύρεση του μεγάλου έρωτα που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θέλεις να κάνεις περισσότερα πράγματα στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε. Ωστόσο, καλό θα είναι να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις και μετά να αναλάβεις κι άλλες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.




Ζυγός
23/9-22/10

Προχώρησε σήμερα με τη λογική, αγαπητέ Ζυγέ, και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Με τον Ερμή να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν, μόνο αν τα προφυλάξεις. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, οι αντοχές και η ενέργειά σου εξαντλούνται στον εργασιακό σου χώρο και δεν έχεις την όρεξη ούτε την δύναμη να ασχοληθείς με τα προβλήματα του συντρόφου σου. Πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου και μην αδιαφορείς, γιατί θα ψυχράνεις το κλίμα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας, φίλε Ζυγέ. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί θα κάνεις λάθη, που μετά θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε βασανίζουν και προσπαθείς να βρεις λύσεις για να τα τακτοποιήσεις. Πρόσεξε να μην πέσεις σε παγίδες.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Προσοχή σε θέματα τελικών αποφάσεων, όσον αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, φίλε Σκορπιέ, αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Ωστόσο, δώσε προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις και προσπάθησε να κρατήσεις το κλίμα μεταξύ σας ήρεμο. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, απόλαυσε την ελευθερία σου στο έπακρο και κάνε ό,τι επιθυμείς, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι υπάρχουσες συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Η καριέρα σου θα πάρει ανοδική πορεία και θα ικανοποιηθείς. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Με το μαλακό, για να μην κάνεις λάθη…




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου, αγαπητέ Τοξότη. Επίσης πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά, τώρα που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου αποσπάσει σήμερα την προσοχή από την σχέση σου, με αποτέλεσμα να ακούσεις παράπονα από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του εξηγήσεις την κατάσταση και μην φέρεσαι εγωιστικά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μια ερωτική πρόκληση από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν και είναι στον επαγγελματικό σου περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η επικοινωνία σήμερα και οι καλές σου προθέσεις, φίλε Τοξότη, θα ανοίξουν τις πόρτες προς τους προϊσταμένους σου, για να κάνεις μαζί τους μία κουβέντα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό και αφορά στην πορεία της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, μπορούν να τακτοποιηθούν με επιτυχία.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Είσαι στην αναμονή και περιμένεις κάποιες εξελίξεις από ενέργειες που έχεις κάνει, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα γίνουν, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθείς, από σήμερα και στο εξής. Πέρασε το βράδυ σου με την οικογένειά σου και μίλα μαζί τους για τις ανησυχίες σου. Θα αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, κάθε τακτική επικοινωνιακής προσέγγισης απέναντι στον σύντροφό σου σήμερα θα πέφτει στο κενό, γι’ αυτό προτίμησε να αξιοποιήσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου και ίσως να απομακρυνθείς λίγο από τη σχέση σου. Εσύ που μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Αιγόκερε, με άτομα κύρους, αλλά και αυξημένες πιθανότητες παρανόησης των λεγόμενων σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και εσύ προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις, αλλά μάταια… Κάνε υπομονή.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα νιώθεις αρκετά πιεσμένος από καταστάσεις και άτομα που σε ταλαιπωρούν και δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις ευκαιρίες να ξεπεράσεις και να πετύχεις αυτά που αναζητάς στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί μόνο να κινηθείς σωστά και προγραμματισμένα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς όμως να σε πιέζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε κάποια άτομα που σε φλερτάρουν για να σε γνωρίσουν και να τα γνωρίσεις καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Υδροχόε, θα πετύχεις σήμερα να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αρκεί να ζητήσεις και την βοήθεια των συνεργατών σου, για να σε καλύψουν σε κάποιες από τις αρμοδιότητες σου. Μην διστάσεις να μιλήσεις μαζί τους, γιατί σου έχουν αποδείξει από το παρελθόν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Ξαφνικά γεγονότα θα σε ανησυχήσουν σήμερα και ίσως σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου. Από τη μία, ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα σου εκμυστηρευτεί κάτι που θα σε ξαφνιάσει, σχετικό με συγγενικό σας πρόσωπο, από την άλλη κάποιος από τους συναδέλφους σου μπορεί να σε προδώσει, για να διασφαλίσει την δική του θέση. Φρόντισε να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα αισθηματικά σου είναι σήμερα ο τομέας που θα σε ηρεμήσει και θα σε ξεκουράσει από τις έννοιες που θα σου προκαλέσουν οι υπόλοιποι τομείς. Ο σύντροφός σου είναι εδώ, για να σου συμπαρασταθεί και να ακούσει τα προβλήματά σου. Μπορεί να μην έχει όλες τις απαντήσεις που ζητάς, αλλά είναι βέβαιο ότι οι προσπάθειες που θα κάνει θα είναι σημαντικές. Εσύ που ψάχνεσαι, να περιμένεις μία είδηση από άτομο που ανήκει στο ερωτικό σου παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, ταχτοποίησε σήμερα παλιά σου χρέη και μην τα αφήνεις να αυξάνονται χωρίς λόγο. Βάλε προτεραιότητες στα καθήκοντά σου και σταμάτα να βασίζεσαι σε τρίτους, γιατί θα την ‘‘πατήσεις’’. Αύξησε την ενεργητικότητά σου όσο περισσότερο μπορείς και δούλεψε σκληρά, για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger