E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Δίδυμες αδερφές παντρεύτηκαν δίδυμους αδερφούς και έκαναν δίδυμα! (φώτο)

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013




Πριν από μερικά χρόνια, οι πανομοιότυπες, δίδυμες αδερφές, Νταϊαν και Ντάρλιν, βρέθηκαν σε ένα φεστιβάλ για δίδυμα παιδιά. Μέσα από τις στρατιές, όμως, των διδύμων ξεχώρισαν ένα: Τον Μαρκ και τον πανομοιότυπο αδερφό του Κρεγκ.
Οι παρέα των τεσσάρων, άρχισε να βγαίνει και το αποτέλεσμα ήταν τα δύο ζευγάρια να ερωτευτούν, να παντρευτούν και να παράγουν με τη σειρά τους… άλλα τόσα πανομοιότυπα ζεύγη διδύμων! Πλέον, οι οικογένειες ζουν η μια δίπλα στην άλλη και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.
Σε πρόσφατη συνέντευξη τους σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής (στην εκπομπή The Jeff Probst show), ο Κρεγκ δήλωσε: « Όσο και να σας κάνει εντύπωση, όταν τις είδα, ένιωσα μια στιγμιαία έλξη μόνο για τη μία από τις δύο».
Από το πρώτο τους ραντεβού μέχρι και σήμερα τα δύο ζευγάρια είναι αχώριστα σε ό, τι και αν κάνουν. Φυσικά, δεν θα γινόταν να μην παντρευτούν την ίδια ώρα και μέρα, σε ένα διπλό γάμο… κυριολεκτικά! Μάλιστα, τα κορίτσια αποφάσισαν να φορέσουν μέχρι και το ίδιο νυφικό.
Στη συνέχεια, οι δύο οικογένειες αποφάσισαν να χτίσουν τις κατοικίες τους δίπλα-δίπλα και μάλιστα αφαίρεσαν τον φράχτη που χώριζε τα οικόπεδα τους, ώστε να δημιουργήσουν έναν τεράστιο κήπο που όλοι τους θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν και να μοιράζονται.
Το 2001, η Ντάϊαν και ο Κρεγκ, έφεραν στον κόσμο δύο δίδυμα αδερφάκια, πράγμα που είχε πιθανότητες για να συμβεί, μόλις μία προς ένα εκατομμύριο!
«Εκτός από το γεγονός πως μοιάζουμε μεταξύ μας, δεν διαφέρουμε και πολύ από τις υπόλοιπες οικογένειες της Αμερικής» δηλώνουν τα ζευγάρια. Βέβαια, πολύ θεωρούν περίεργη την επιλογή των διδύμων να παντρευτούν ένα ακόμα ζευγάρι δίδυμων, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για εκείνους. Το γεγονός, δε, πως η αναπαραγωγή τους έφερε ένα ακόμα ζευγάρι πανομοιότυπων μωρών είναι κάτι σπάνιο όπως μαρτυρούν οι επιστήμονες.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger