E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος είναι ο γιος Αφρικανού που θέλει να γίνει ο Βρετανός Ομπάμα

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013



Ποιος είναι ο 34 ετών Τσούκα Ουμούνα που φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός του Εργατικού κόμματος στη Μεγάλη Βρετανία. Συνταγή Ομπάμα ακολουθεί η αξιωματική αντιπολίτευση του νησιού.
Δε μοιάζει ούτε με Αγγλοσάξονα, ούτε με πολιτικό. Ωστόσο, μοιάζει με τον πλανητάρχη Ομπάμα. Δημοκρατικοί και οι δύο, αντιπροσωπεύουν τους ίδιους ιδεολογικούς χώρους, είναι γόνοι μεταναστών, νομικοί, έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος κι έχουν καπνίσει χασίς χωρίς να διστάζουν να το παραδεχθούν.
Ο Τσούκα Ομούνα εκλέγεται από το 2010 βουλευτής, τι κι αν σε εκείνη την εκλογική αναμέτρηση το κόμμα του έχασε. Θεωρείται εκ των επικρατέστερων διαδόχων του Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία του κόμματος των εργατικών.
Ο Ουμούνα έλκει την καταγωγή του από τη Νιγηρία. Ο πατέρας του υπήρξε επιχειρηματίας, ο οποίος, μάλιστα, κατείχε στην ιδιοκτησία του την ομάδα ποδοσφαίρου Κρίσταλ Πάλας. Δυστυχώς, ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο στη γενέτειρά του, το 1992, κι ενώ ετοιμαζόταν να γίνει κυβερνήτης της πολιτείας Ανάμπρα. Η μητέρα του είναι μισή Ιρλανδή, μισή Αγγλίδα.
Ο Ουμούνα μέχρι πριν λίγα χρόνια συνήθιζε να διασκεδάζει μέχρι πρωίας. Η νύχτα του είναι οικεία, καθώς έχει εργαστεί και ως DJ σε βρετανικά κλαμπ. Εκεί δοκίμασε μαριχουάνα, κάτι το οποίο μπορεί να ομολογεί, αλλά δεν τον κάνει περήφανο.
Η μουσική πάντως έπαιζε ανέκαθεν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή του. Ο νεαρός τότε Τσούκα συμμετείχε στη χορωδία που ερμηνεύει το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους του Μίστερ Μπιν.
Ο Ομούνα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές υψηλού επιπέδου και είναι έτοιμος να ανέλθει στην ιεραρχία. Έχει την ενέργεια, τις γνώσεις και το υπόβαθρο. Ο Τσούκα Ομούνα φέρνει τον πολιτικό αέρα της ανανέωσης στη συντηρητική Βρετανία.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger