E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έγινε δικηγόρος για να κλείσει στη φυλακή τον πατριό της που τη βίαζε

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ποια είναι η απίστευτη ιστορία της Tina Renton που έγινε δικηγόρος για να εκδικηθεί τον πατριό της που τη βίαζε

«Έκλεψε την παιδική μου ηλικία» δηλώνει η 36χρονη Tina Renton. Η ιστορία της συγκλονίζει.
Η γυναίκα βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να μηνύσει τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση ύστερα από 20 χρόνια.
Η κοπέλα η οποία παντρεύτηκε μόλις το 2011, κατηγόρησε τον πατριό της ότι τη βίαζε από τα έξι της χρόνια μέχρι την ηλικία των δεκαπέντε, δηλαδή συνολικά για εννιά χρόνια.
Σήμερα, έχοντας πια αποκτήσει δύο παιδιά η γυναίκα η οποία σπούδασε νομική, αποφάσισε να μηνύσει τον πατριό της. Η ίδια, αποποιήθηκε τελικά του δικαιώματος της για ανωνυμία, για να ενθαρρύνει και άλλα θύματα να καταγγείλουν σεξουαλικές επιθέσεις, έστω και μετά από χρόνια.
Από το 1981 όταν και ήταν μόλις έξι ετών, μέχρι το 1990, υπέστη σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον 59χρονο David Moore.
Λίγες εβδομάδες μετά τη συμπλήρωση τριών ετών σπουδών στο Essex University, κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία σχετικά με τις επιθέσεις.
Μιλώντας στη Mail Online, ανέφερε: «Σπούδαζα ποινικά αποδεικτικά στοιχεία και προς το τέλος του μαθήματος, έμαθα για το νόμο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Δεν το πίστευα μέχρι τότε ότι ήταν δυνατόν να πάω την υπόθεση στο δικαστήριο τόσα χρόνια μετά.
Δεν το είχα καταγγείλει νωρίτερα γιατί ήμουν νεαρή και είχα έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Πίστευα ότι δεν θα άντεχα στη δίκη μιας τέτοιας υπόθεσης».
Να σημειωθεί ότι η μικρή τότε Tina, είχε μιλήσει στη μητέρα της για τους βιασμούς στα 14 της, αλλά εκείνη αποσιώπησε το γεγονός καθώς όπως της έλεγε, «αν τον διώξουμε από το σπίτι δεν θα έχουμε λεφτά και θα μείνουμε στους δρόμους».
Το μόνο που της πρότεινε, ήταν να αλλάξει την κλειδαριά στο δωμάτιο της και να κλειδώνεται εκεί τις ώρες που θα ήταν μόνη στο σπίτι με τον πατριό.
Στα 17 της, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι δουλεύοντας ως κομμώτρια. Μετά από πολλά χρόνια εργασίας σε διάφορα επαγγέλματα, αποφάσισε τελικά στα 34 της να σπουδάσει στο Essex University με έναν και μόνο στόχο. Να καταδικάσει και να κυνηγήσει με κάθε μέσο τον βιαστή της.
Η εκδίκηση ήρθε 20 χρόνια μετά
Ο πατριός της καταδικάστηκε τελικά σε 14 χρόνια φυλάκισης. Κρίθηκε ένοχος για επτά κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, για τρεις κατηγορίες για άσεμνη πράξη σε ένα παιδί και για τρεις κατηγορίες για βιασμό.
Η Tina Renton δήλωσε σχετικά: «Το να τον βλέπω να τιμωρείται ήταν κάτι που δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που όλοι πλέον ξέρουν την αλήθεια γι αυτόν.
Μου έκλεψε την παιδική μου ηλικία αλλά τελικά πήρε αυτό που του άξιζε κι εγώ τώρα μπορώ να συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω και πρέπει να αγωνιστείς για να την έχεις, είτε εκείνη τη στιγμή που γίνεται η πράξη είτε 20 χρόνια αργότερα, όπως συνέβη με εμένα. Ποτέ δεν είναι αργά» κατέληξε η ίδια.
Σίγουρα η ιστορία της θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για δικαστικό θρίλερ.
Πηγή: Dailymail

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger