E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πορνοσταρ εβγαλε τη μητερα της στη δουλεια!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Υπάρχει μια Μrs Robinson πιο... εξελιγμένη από αυτήν στην ταινία «Ο Πρωτάρης»

 με τον Ντάστιν Χόφμαν. Είναι η Mia Robinson, η μητέρα της Αυστραλιανής πορνοστάρ που όπως φαίνεται ζήλεψε τις δόξες της κόρης της. Και εκείνη, τι να κάνει, την πήρε στη δουλειά.

Είναι γνωστό ότι η σχέση μητέρας – κόρης είναι στενή. Κάποιες μητέρες όμως είναι πιο κοντά στις κόρες τους από άλλες.

Η Αυστραλή Mia Robinson και η κόρη της Kiki Vidis είναι τόσο αγαπημένες που αποφάσισαν να ενωθούν και επαγγελματικά, κάνοντας μαζί ένα σόου που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Η Kiki Vidis είναι γνωστή πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων στη χώρα της. Ξεκίνησε τη δουλειά της στα 18 της όταν παρακολούθησε τηνadult version των Πειρατών της Καραϊβικής. Από τότε έχει συμμετάσχει σε περίπουπενήντα, ενώ πρόσφατα άνοιξε και δική της εταιρεία παραγωγής.

Πριν από λίγα χρόνια σύστησε στην ερωτική βιομηχανία και τη μητέρα της. «Με είχαν ρωτήσει από πού πήρα το σώμα μου, κι εγώ τους είπα από τη μητέρα μου», θυμάται η κόρη. «Τότε θέλησαν να την γνωρίσουν». Και κάπως έτσι έπιασε δουλειά και η μάνα sto χώρο της προώθησης ερωτικών ταινιών ενώ συχνά εμφανίζονται σε strip clubs όπου κάνουν το δικό τους σόου. «Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, εργάζομαι 9 με 5 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και μετά, περιστασιακά, κάνω ένα σόου μαζί με την κόρη μου. Κι αυτό είναι λίγο ασυνήθιστο, υποθέτω. Κάποιοι άνθρωποι έχουν περίεργη εντύπωση γι’ αυτό που κάνουμε στο νούμερό μας, όμως η αλήθεια είναι πως ό,τι γίνεται γίνεται με χιούμορ και δεν ξεπερνάμε κανένα όριο», λέει η κυρία Robinson.

Οι δύο γυναίκες θα παρουσιάσουν ζωντανά το σόου τους για πρώτη φορά δημοσίως στην έκθεσηErotica Expo που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Βόρειο Πάλμεστρον της Νέας Ζηλανδίας.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger