E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αγριος καβγας επωνυμων! Πιαστηκαν στα χερια για μια γυναικα-Δειτε φωτο απο τον τραυματισμο τους!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012




Στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν οι δύο άντρες που ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά για μια γυναίκα.
Είναι πανέμορφη, είναι επιτυχημένη, ανήκει στο διεθνές star system, έχει μια κόρη και «σφάζονται» παλικάρια στην ποδιά της! Ο λόγος για τη Halle Berryκαι τους άντρες της, νυν και πρώην!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Ο Gabriel Aubry, σύμφωνα με το TMZ, πρώην σύντροφος της Χολιγουντιανής ηθοποιού με την οποία έχει και διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού πήγε στο σπίτι της, την Ημέρα των Ευχαριστιών από το πρωί, απρόσκλητος, και είχε άγριες διαθέσεις.

Εκεί ήταν ο νυν εραστής και αρραβωνιαστικός της Halle Berry, Olivier Martinez, ο οποίος του είπε ότι πρέπει να σταματήσει τον αγώνα με την πρώην σύζυγό του για την κηδεμονία της κόρης τους και να τους αφήσει να προχωρήσουν με τη ζωή τους.
Αυτό στάθηκε αρκετό για να αρχίσει ένας άγριος καβγάς με τους δύο άντρες να χτυπιούνται και να ανταλλάζουν βρισιές στη γαλλική γλώσσα. Για καλή τύχη της ηθοποιού η κόρη τους δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα και δεν έζησε τις φωνές, τη βία και αυτή την άσχημη συμπεριφορά.

Η μάχη ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες! Ο 46χρονος Olivier έχει σπάσει το χέρι του και έχει τραύματα στο λαιμό, ενώ ο 37χρονος Gabriel έχει σπάσει ένα πλευρό και έχει τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Και οι δύο βρέθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκαν για λίγες ώρες σε δωμάτια που τα χώριζαν μόνο λίγα μέτρα!
Στη συνέχεια ο Aubry συνελήφθη καθώς η πρώην του υπέβαλλε μήνυση για επίθεση, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και τη μητέρα της σε απόσταση κάτω των 100 μέτρων μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.
http://www.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger