E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προσπαθησε να τον δολοφονησει με οπλο το τεραστιο στηθος της!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012



Τα δικαστήρια πολλές φορές καλούνται να εκδικάσουν περίεργες ιστορίες. Σε μία απ' αυτές ο Tim κατηγορεί την φίλη του Franziska Sab ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει με το ...στήθος της!


Όλα συνέβησαν το μήνα Μάιο. "Ήμασταν καλοί στο σεξ», λέει ο Tim στη Daily Mail. "Φιλούσα το τεράστιο στήθος της Franziska, όταν ξαφνικά αυτή έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε βίαια ανάμεσα στα στήθη της. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω". "Με πολύ κόπο κατάφερα να φωνάξω για βοήθεια και κάποιοι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία που επενέβει και με έσωσε. Σύμφωνα με τον Τιμ, είναι απολύτως κατανοητό γιατί η φίλη του με το τεράστιο στήθος της προσπάθησε να τον σκοτώσει: . «Η σχέση μας περνούσε κρίση, αλλά στο κρεβάτι ήταν ακόμα καλή. Όταν μετακομίσαμε Γερμανία η Franziska άρχισε να ζηλεύει και επιπρόσθετα δεν μπορούσε να βρει μια μόνιμη εργασία. Ήταν σαφές ότι ήθελε να με σκοτώσει, ήθελε να πεθάνω από ασφυξία ανάμεσα στα στήθη της". Η Franziska από την πλευρά της υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν απλά ένα σεξουαλικό παιχνίδι όταν οTim ξαφνικά έπαθε υστερία. 



Τώρα εναπόκειται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιος λέει την αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger