E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποφασισαν να παντρευτουν Παρασκευη και 13... δειτε τι επαθαν

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012


Η Michelle Moore και ο Daniel Joyce αποφάσισαν να αψηφήσουν τις προλήψεις που «συνοδεύουν» το συνδυασμό Παρασκευή και 13 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πιο «άτυχη» μέρα των βρετανικού- και όχι μόνο-ημερολογίου.

Μάλλον έχουν πλέον αναθεωρήσει την άποψή τους αυτή…

Καθώς ο γάμος τους, αντί για παραμυθένιος, θύμιζε περισσότερο ιστορία τρόμου καθώς η τέντα κατέρρευσε υπό την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε και την ώρα της δεξίωσης ξέσπασε φωτιά. Επίσης ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών, ανιψιά της νύφης, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ.

Οι συμφορές άρχισαν δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μέρα όταν στήθηκε η τέντα που θα φιλοξενούσε τη γαμήλια δεξίωση, στον κήπο του σπιτιού της μαμάς της Michelle, της Viv.

Η οικογένεια βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στο Rhosymedre της Βόρειας Ουαλίας, για την πρόβα του γάμου. Όταν γύρισαν στο σπίτι ανακάλυψαν πως η τέντα είχε καταρρεύσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής καταστρέφοντας τραπέζια, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και χειροποίητες πετσέτες, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση εναλλακτικού χώρου, η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε στο George Edwards Hall στο Cefn Mawr.

Η τελετή πήγε καλά και μετά άλλο ένα απρόοπτο χάλασε το σκηνικό: η μόλις τριών μηνών ανιψιά της Moore, γέμισε εξανθήματα και άρχισε να πρήζεται. «Ήταν φρικτό, περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε από τους γιατρούς πώς ήταν η μικρή», αφηγείται η Michelle. «Μάλλον έπαθε κάποιο αλλεργικό σοκ ίσως από ένα σπρέι που χρησιμοποιήθηκε στα λουλούδια του στολισμού, αλλά θα γινόταν καλά. Μόνο έτσι χαλαρώσαμε και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τη μέρα».

Αλλά η «γκαντεμιά» της ημέρας είχε ακόμα έναν άσσο στο μανίκι: Ενώ η δεξίωση βρισκόταν σε εξέλιξη και όλοι χόρευαν, άρχισε να βγαίνει καπνός από έναν ενισχυτή στην πίστα.

«Δεν χρειάστηκε να εκκενώσουμε το χρόνο αλλά υπήρχε μία φρικτή μυρωδιά», λέει η Michelle.

Παρά τα απρόοπτα η 19χρονη ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη μέρα της με τον 24χρονο αγαπημένο της.

«Η μαμά μου έκανε τόσα πολλά για τις προετοιμασίες του γάμου και ήμουν τόσο στεναχωρημένη όταν η τέντα κατέρρευσε. Αλλά όλοι πέρασαν τελικά καλά και όλα ήταν ωραία», καταλήγει.

http://www.kamikaze.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger