E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανοιχτη επιστολη αναγνωστη στον πρωθυπουργο Αντωνη Σαμαρα

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012


 ΠΡΟΣ:
τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
                                                                                                        






Κύριε Σαμαρά, (δεν θα σε προσφωνήσω ξανά σαν κ. Πρωθυπουργό, γιατί δεν αξίζεις  αυτόν τον τίτλο).
Δεν πρόλαβε λοιπόν κ. Σαμαρά, να ξημερώσει η Πέμπτη, μετά από την ψηφοφορία της Τετάρτης, του επαίσχυντου αντισυνταγματικού πολυνομοσχεδίου και η τρόικα ήγειρε ήδη και άλλες αξιώσεις, πράγμα που το έχω πει και το έχω γράψει πολλές φορές στο κοντινό παρελθόν.
Δεν το έχεις ακόμη καταλάβει, ότι όσο πιο πολλά δίνεις και όσο πιο πολλές παραχωρήσεις κάνεις, τόσο πιο πολλά θα μας ζητάνε;  
 Δεν νομίζω ότι εσύ και οι συγκυβερνήτες σου είσαστε τόσο ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνετε τι σας γίνετε! Καταλαβαίνετε και πολύ καλά μάλιστα, αλλά έχετε αναλάβει την υποχρέωση να ξεπουλήσετε εντελώς την χώρα, μέχρι τελευταίας ρανίδας.
Από προχθές έχουν βουίξει τα ΜΜΕ παγκοσμίως για το χάλι που έχει φτάσει η χώρα με τις προδοτικές πολιτικές, αρχής γενομένης από τον τυχοδιώκτη Ανδρέα Παπανδρέου και συνεχίστηκε με τον πρωθυπουργό της ντροπής και της μεγάλης προδοσίας και ψευτιάς τον γιο του και τώρα εσύ και οι όμοιοί σου ολοκληρώνετε την καταστροφή.
Τώρα διαβάζουμε στα ΜΜΕ, ότι θα ζητήσουν και δύο δις πίσω, από κονδύλια του 2002 με 2006 των πακέτων του Γ ΚΠΣ που λόγω ανικανότητας των ελληνικών κυβερνήσεων δεν εκμεταλλεύτηκαν. Όσο για την δόση των 31,5 δις, είναι αμφίβολο αν και πότε θα την πάρετε, που για αυτήν, τόση τρομοκρατία πάλι εξαπολύσατε για να ψηφισθούν αυτά τα μέτρα από την πλειοψηφία των βουλευτών (153). Τώρα αν εσύ και οι συγκυβερνήτες σου, αυτό το λέτε πλειοψηφία, τότε εγώ σίγουρα είμαι ο επόμενος Πάπας στη Ρώμη.
Διάβασα σήμερα και ένα σχόλιο, ότι το ΔΝΤ προτρέπει την κυβέρνησή σου, να μην πάρετε την δόση, γιατί είναι αυτοκτονία και δεν είναι η λύση του προβλήματος. Αν δε, την εκταμιεύσετε, αυτό θα διαχωρίσει την θέση του και θα αποχωρήσει από την τρόικα. Που φτάσαμε! Ο οργανισμός που μας έβαλε την θηλιά στον λαιμό, να μας προτρέπει να μην πάρουμε αυτά τα χρήματα για τα οποία εσύ και οι συγκυβερνήτες σου, εκβιάσατε και εκφοβίσατε όλους μας, ότι αν δεν τα πάρουμε χαθήκαμε, μέχρι και εχθές εκείνος ο ανεκδιήγητος Σαχινίδης, είπε ότι καταστρεφόμαστε χωρίς την δόση.
Καταστρέψατε τον τόπο και τον περήφανο λαό του με τις πολιτικές που ακολουθείτε όλοι σας τόσα χρόνια και είναι καθοδηγούμενες από τα διεθνή μέσα ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας. Ήθελα να ήξερα, είναι τυχαίο το γεγονός, ότι όλοι οι υπουργοί οικονομικών της Ελλάδος και όχι μόνο, είναι μέλη της επαίσχυντης λέσχης Μπίλντερμπερκ, για την οποία είναι γνωστό τι επιδιώκει; Τα περισσότερα μέλη των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, είναι μέλη σε αυτή την λέσχη και αυτό είναι τυχαίο; Όχι δεν είναι. Και εγώ αν ήμουνα μέλος της, ίσως να γινόμουνα ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας, ότι έχετε χάσει την πλειοψηφία και μέσα και έξω από την Βουλή. Ο τρόπος που κυβερνάτε τον τόπο, είναι μία σύγχρονη τυραννική κοινοβουλευτική δικτατορία και όχι κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Αποφασίζονται συνεχώς μέτρα εντελώς αντίθετα με τις προεκλογικές σας υποσχέσεις και των τριών, (με τις οποίες και με εκβιασμούς παράλληλα και εκφοβισμούς, υφαρπάξατε την ψήφο του λαού) και υπακούετε τυφλά στις προσταγές των τοκογλύφων δανειστών μας και συγχρόνως προστατών σας και δεν κοιτάξατε να χτυπήσετε το κακό που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση της μιζέριας και της εξαθλίωσης στη ρίζα του, που είναι κατά κύριο λόγο η διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις των πολιτικών, με πρώτο και καλύτερο εσένα και τον κ. Σουφλιά.
Δεν ακούτε τόσες φωνές ειδημόνων και από μέσα και από έξω, που συνεχώς κάνουν προτάσεις και σας λένε ότι αυτός είναι λάθος δρόμος που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην ακόμη πιο βαθειά ύφεση; Άλλωστε εσύ κ. Σαμαρά προσωπικά μπροστά σε κάμερες της ΕΡΤ πέρυσι τον Νοέμβριο, επικαλέσθηκες τις δηλώσεις ανωτέρου αξιωματούχου της Γερμανίας, που είπε ότι: Με τα μέτρα αυτά που ελάμβανε η τότε κυβέρνηση, ο ασθενής δεν αναρρώνει, αλλά από το φορείο που βρίσκεται πέφτει κάτω και συμφώνησες και μάλιστα ότι τα έλεγες δυο χρόνια συνέχεια, αλλά κανείς δεν σε άκουγε.
Δεν ντρέπεσαι λοιπόν τώρα, τον εαυτό σου και μόνο, να προτείνεις και να δέχεσαι και εκβιασμούς από αυτούς που θέλουν να υποδουλώσουν ολοκληρωτικά την χώρα και να λαμβάνεις μέτρα τρεις φορές πιο επώδυνα και σκληρά από την τότε κυβέρνηση την οποία και πολύ σωστά, επέκρινες;;
Επιτέλους καταλάβετέ το όλοι σας, ότι αν το σκεφθούμε κανονικά, δεν χρωστάμε σε κανέναν ούτε ένα € αλλά μας χρωστάνε και από πάνω και ανεξάρτητα αν υπήρχε κρίση σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα δεν θα είχαμε περιέλθει σε αυτή την δεινή θέση, αν όλα αυτά τα χρόνια που εναλλάσσονταν στην εξουσία τα μέχρι πρότινος δύο μεγάλα κόμματα, δεν κατασπαταλούσαν τα χρήματα που ελάμβαναν συνεχώς, είτε υπό μορφή δανείων, είτε υπό μορφή πακέτων από την Ε.Ε. για ανάπτυξη κ.λπ., αλλά τα διαχειρίζονταν όπως έπρεπε και σωστά και όχι να κατασπαταλώνται για ίδια οφέλη και για εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενών.
Αν έχεις αντίρρηση κ. Σαμαρά επ΄αυτού, έχω πολλά παραδείγματα να σου αναφέρω.
Εν τέλει κ. Σαμαρά, η καλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσες να προσφέρεις σε αυτόν τον τόπο, είναι να αφήσεις τα ηνία να τα αναλάβει κάποιος άλλος. Άλλωστε ικανοποίησες τον διακαή σου πόθο να γίνεις πρωθυπουργός, (ποιος να το πίστευε πριν λίγα χρόνια), εξασφάλισες πρωθυπουργική σύνταξη, γραφείο εφ΄όρου ζωής στο μέγαρο της Βουλής και προσωπική φρουρά, ανερχόμενη σε κάποιες δεκάδες αστυνομικών. Τι άλλο θέλεις; Φτάνει πια, πρέπει το συντομότερο να αποχωρήσεις για το καλό του τόπου και εσύ και οι υπόλοιποι ανίκανοι πολιτικοί που σε περιστοιχίζουν.
Από τον καιρό που ενηλικιώθηκα και θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας υπήρξε ο πολιτικός που προεκλογικά έταζε πέντε και έκανε δέκα. Και επειδή είσαι νέος και δεν τον έχεις ζήσει, ρώτα κανέναν αμερόληπτο και αντικειμενικό συγγενή σου να σου πει για τον Γεώργιο Παπανδρέου, (τον γέρο της Δημοκρατίας). Δυστυχώς ο γιος του άρχισε την καταστροφή της χώρας, (παρότι είχε τις ικανότητες και τις χρυσές ευκαιρίες να κάνει μια Ελλάδα υπόδειγμα σε όλο τον κόσμο, από κάθε άποψη), ο δε εγγονός του τελείως ανίκανος και με σύνδρομο καθυστερημένου ατόμου διανοητικά, συνέχισε και ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο του πατέρα του.
Τελειώνοντας θέλω να σου πω κ. Σαμαρά το εξής:
Όταν ο λαός εκλέγει μία παράταξη για να κυβερνήσει τη χώρα, την εκλέγει για να προστατεύει τα συμφέροντα αυτού του λαού και αυτής της χώρας, άλλωστε αυτό προβλέπει και το σύνταγμα. Εσύ όμως με την κυβέρνησή σου, αλλά και οι προηγούμενοι δεκαετίες τώρα, προστατεύετε τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας. Αυτό κ. Σαμαρά λέγεται προδοσία. Αυτό τα είπε ο Θουκυδίδης, ότι προδοσία δεν είναι μόνο να προδίδεις τα μυστικά της χώρας σου στον εχθρό, αλλά και όταν δεν προστατεύεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα συμφέροντα του λαού τον οποίο εκπροσωπείς, αλλά αλλότρια.
Τι ωραία που τα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι!! Και σήμερα εμείς που διδάξαμε σε όλον τον κόσμο, τα πάντα από τέχνες μέχρι γράμματα, μέχρι επιστήμες, (κάθε είδους) και όλα ότι έχει να επιδείξει σήμερα ο σύγχρονος πολιτισμός, έχουμε γίνει ο περίγελος σε διεθνές επίπεδο, επειδή δεν υπάρχει ένας κυβερνήτης να σηκώσει το ανάστημά του και να βάλει στην θέση τους όλους αυτούς που μας περιπαίζουν.
Έχω και μία απορία. Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών κάθε φορά, καλεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το πρώτο κόμμα που αναδείχθηκε από τις εκλογές και του αναθέτει την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, η οποία μετά, παρουσιάζεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων και ορκίζεται να φυλάττει το σύνταγμα κ.λπ. και τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Γιατί το παίζετε αυτό το θέατρο του παραλόγου κάθε φορά; Μου δίνετε λοιπόν την εντύπωση, ότι δεν πιστεύετε σε κανέναν Θεό και το κάνετε απλά έτσι επειδή είθισται. Αν πάλι πέφτω έξω στην πρόβλέψή μου και είστε θεοσεβούμενοι, δεν φοβάστε την μήνι του Θεού που πιστεύετε, αφού καταπατάτε τον όρκο σας διαρκώς καθ΄όλη την διάρκεια της θητείας σας;
Μήπως να σου θυμίσω ότι ο συγκυβερνήτης σου κ. Βενιζέλος, αν και συνταγματολόγος, έχει κατ΄επανάληψη σαν υπουργός νομοθετήσει αντισυνταγματικά; Ή μήπως για το έκτρωμα του  μόλις προχθές ψηφισθέντος πολυνομοσχεδίου και πολλών από τα μέτρα που προβλέπει, δεν έχει αποφανθεί ο Άρειος Πάγος και το Ελεγκτικό Συνέδριο, για την αντισυνταγματικότητα τους; Και όμως εσύ με τους συνεργάτες σου κ. Σαμαρά αγνοήσατε αυτά τα ανώτατα όργανα του Κράτους και με εκβιαστικό και παράνομο τρόπο, σαν ένα άρθρο το φέρατε προς ψήφιση και έχετε ακόμη το θράσος να λέτε ότι θα σώσετε τη χώρα;


Με καθόλου <<εκτίμηση>>



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΓΟΣ

ΥΓ. Μόλις έκλεισα την επιστολή μου διάβασα μία είδηση και πάλι εξοργίστηκα.
Είναι αλήθεια κ. Σαμαρά ότι έχεις στην διάθεσή σου 120 αστυνομικούς για την φρούρησή σου και άλλους 180 έχεις διαθέσει για τους παρατρεχάμενούς σου;; Δηλαδή στο σύνολο 300.
Μπράβο σου λαοπρόβλητε πρωθυπουργέ. Από ποιον φοβάσαι, εσύ που όλα τα κανονίζεις τόσο καλά και παίρνεις αποφάσεις για να σώσεις την χώρα και τον λαό της;; είσαι τόσο αγαπητός που δεν νομίζω ότι κινδυνεύεις!! Αλλά που να τολμήσεις να κυκλοφορήσεις ελεύθερος.
Από ένα λοιπόν τελείως πρόχειρο υπολογισμό που έκανα, νομίζω ότι όλοι αυτοί μαζί με τα προσωπικά σου έξοδα, (μισθοί, αυτοκίνητα οδηγοί, καύσιμα μετακινήσεις κ.λπ.), ξεπερνούν τις 800 χιλιάδες € τον μήνα, τα οποία βέβαια επωμίζεται ο έλληνας φορολογούμενος.
Δεν νομίζεις κ. Σαμαρά ότι μας κοστίζεις πάρα πολλά. Καιρός λοιπόν να του δίνεις.
Άσε δε το άλλο. Πέραν όλων των άλλων που έχουν ακουσθεί μέχρι σήμερα, για τους νυν και πρώην προέδρους της Βουλής και όχι μόνο, τώρα μαθαίνουμε, ότι ο κ. Μεϊμαράκης με υπογραφή του χορήγησε πολυτελές αυτοκίνητο και στον πρώην κ. Πετσάλνικο, που δεν είναι ούτε καν βουλευτής.
Εσύ είσαι λοιπόν που έσκιζες τα ιμάτιά σου προεκλογικά, ότι θα πατάξεις την διαφθορά και θα εξετασθούν όλοι οι πολιτικοί για το πόθεν έσχες τους, από το 1974 και μέχρι σήμερα;
Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger