E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πυργος: Κριαρι σκοτωσε το βοσκο του!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, νωρίτερα σήμερα το πρωί όταν δέχτηκε επίθεση από κριάρι, το οποίο του έφερε θανάσιμο τραύμα.

Το ατυχές αυτό γεγονός διαδραματίστηκε στην περιοχή Καταραχίου στον Πύργο, στον στάβλο όπου φυλάσσονταν το κριάρι, σύμφωνα με το ileiapost


O 80χρονος Κωνσταντίνος Τσίγγανος όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα πήγε για να το φροντίσει. Το κριάρι όμως είχε επιθετικές διαθέσεις και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Δεν άργησε να επιτεθεί στον 80χρονο αγρότη και τον χτυπούσε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανατηφόρο τραυματισμό του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το κριάρι είχε επιτεθεί στον άτυχο ηλικιωμένο. 

Γειτόνισσα, είδε τον άτυχο άντρα να κείτεται νεκρός με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ειδοποίησε τις αρχές."Τον είδα από το παράθυρο του σπιτιού μου. Τον είδα αρχικά να είναι μισοκαθισμένος στο έδαφος και νόμισα πως κάτι επαθε. 

Στην συνέχεια είδα να έχει αίματα από την μία μεριά και αμέσως μετά το κριάρι να του επιτίθεται και να τον χτυπά με μανία ακόμα και όταν ήταν στο έδαφος", επισημαίνει η κ Μαρία Βλάχου. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ο ιατροδικαστής που μετά την ατυψία στο χώρο και την πρώτη εξέταση του θανόντος επεσήμανε τα εξής: "Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο τα οποία ήταν θανατηφόρα. Δεν φέρνει άλλες κακώσεις στο σώμα του ενώ τα θανατηφόρα χτυπήματα φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι προκλήθηκαν από το κριάρι το οποίο στο κεφάλι του έχει και αίματα", σημείωσε ο κ Κοσμάς Αλεξίου.


Το κριάρι που σκότωσε τον 80χρονο με τα αίματα στο κεφάλι 

Η κ Μαρία Βλάχου είδε το κριάρι να επιτίθεται στον Κ Τσίγγανο 


Ο Ιατροδικαστής κ Αλεξίου επιβεβαίωσε πως τα θανατηφόρα χτυπήματα προέρχονται από το κριάρι σύμφωνα πάντα με την πρώτη εκτίμηση.




http://himaira.blogspot.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger